Sollentuna kommun

Lärare i matematik, NO och teknik åk 7-9

Sollentuna kommun

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att Sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

 

Häggvik-Skälbyskolan är en F-9-skola med ca 560 elever. Skolan har två delar; Skälby åk F-3 som ligger på Skälbyvägen i ett nybyggt skolhus med ca 220 elever och Häggvik åk 4-9. ca 330 elever, som ligger i en klassisk skolbyggnad på Sollentunavägen som vi delar med Sollentuna Musikklasser. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, G-suite, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi behöver ytterligare en lärare till vårt matte/NO-lag. Du kommer undervisa i matematik, NO och teknik i åk 7-9 på Häggviksskolan. Du ingår i arbetslaget 7-9 och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor i matematik och NO. Du är mentor i en klass tillsammans med en kollega. 

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik, NO och teknik. Du är en engagerad lärare med stor förmåga att möta varje elev på bästa sätt. Du är en tydlig ledare, har höga förväntningar på dina elever och har lätt för att skapa goda relationer. Du är en trygg vuxen och din undervisning är kreativ och stimulerande samtidigt som den vilar på forskning och beprövade metoder. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

 

Vi erbjuder

Vi har en väl utbyggd NO-institution och arbetsrummet för högstadiets matte/NO-lärare ligger vid NO-salarna. Lärarna i matematik och NO åk 7-9 på Häggviksskolan och Sollentuna musikklasser delar arbetsrum och samarbetar kring NO-institutionen.

 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

2021-01-08

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Sollentuna

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2020/323

Kontakt

  • Charlotte Mörck, 073-9152142

Sista ansökningsdag

2020-10-19

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 23 timmar sedan . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Sollentuna kommun

Alla jobb hos Sollentuna kommun

Liknande jobb Lärare i matematik, NO och teknik åk 7-9