Sollentuna kommun

Lärare i matematik, NO och teknik

Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. I Sollentuna och på Utbildning Silverdal lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter. Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever.

 

Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Utbildning Silverdal präglas av trygghet och trivsel bland eleverna och vi är Olweus-certifierade sedan flera år tillbaka.

 

Vi som arbetar på Utbildning Silverdal ser olikheter som en tillgång, vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

 

I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator eller iPad.

 

Inför nästa läsår söker vi en lärare i matematik, NO och teknik för år 4-9 som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla skolan till att bli en av Sveriges bästa. I tjänsten ingår delat mentorsskap. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%.

 

 

Din profil 

Du har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling. Du är en tydlig och lyhörd ledare i klassrummet och det är viktigt för dig med goda och förtroendefulla relationer med dina elever. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer. Ett formativt förhållningssätt och att använda IKT som verktyg för lärande är självklarheter för dig.

 

Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har en stor vilja att bidra i det kollegiala lärandet. Du ser möjligheter och utmaningar istället för problem och misstag som något viktigt att lära av.

 

Lärarlegitimation i matematik, de naturorienterande ämnena samt teknik är ett krav. Erfarenhet av arbete på högstadiet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Ansökan och upplysningar

För frågor kontakta biträdande rektor Anna Jönsson, svi053@edu.sollentuna.se

Välkommen med din ansökan senast den 6 juni 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

 

Vi har tagit ställning till vilka kanaler vi använder för annonsering och undanber oss därför erbjudanden från rekryteringsföretag.

 

 

Kontaktpersoner:
Anna Jönsson 
mob: +46 739-152821

 

Sista ansökningsdag:
2019-06-06

 

Företagets hemsida:
http://www.sollentuna.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 juni . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Sollentuna kommun

Alla jobb hos Sollentuna kommun

Liknande jobb Lärare i matematik, NO och teknik