Sollentuna kommun

Lågstadielärare som söker utvecklingsmiljö

Tillsvidare, heltid, ferietjänst.

Tillträde enligt överenskommelse

 

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du arbeta på en skola där vi utmanar varandra och känner arbetsglädje? Vill du arbeta på Rösjöskolan i Sollentuna, skolan där vi kan, vill och vågar?

 

Rösjöskolan söker en lärare till lågstadiet som vill vara med om att få varenda elev att utvecklas och samtidigt bidra till att utveckla pedagogik, didaktik och undervisningsstrategier tillsammans med kompetenta och utvecklingsbenägna kollegor.

 

Som del i lågstadiets arbetslag vid Rösjöskolans får du unika möjligheter att vara med om att utveckla, själv utvecklas samt aktivt delta i en unik utvecklingsresa när det gäller inkludering. Du arbetar i ett multiprofessionellt lag och inom skolan finns spetskompetens inom många områden och strategier du har nytta av i din roll som lärare.

 

På Rösjöskolan får du bl.a. därför goda möjligheter till eget kollegialt lärande tillsammans med skolans andra lärare samt därutöver goda förutsättningar att arbeta med experimentellt lärande, språkutvecklande arbetssätt och digitalt lärande. Några av skolans strategier som tillämpas - och där du får ett starkt stöd i din lärarpraktik - handlar om kooperativt lärande, universal design for learining, positivt beteendestöd i skolan samt motorik/rörelse och lärande.

 

Vi tror att du är lyhörd och kreativ och möter varje elev utifrån hens förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Vi vill att du är en van IT-användare då vi använder många digitala verktyg i undervisningen. Alla elever har tillgång till en egen iPad/dator. Du är även en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

 

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering.

 

 

Vi erbjuder dig

- en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär

 

- en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande

 

- en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande

 

- pedagogisk lunch

 

- trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag

 

Vi söker dig som

- har lärarexamen med aktuella behörigheter

 

- är engagerad och möter varje elev utifrån hens förutsättningar

 

- är trygg i dig själv och har ett tydligt ledarskap

 

- är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar

 

- har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder

 

På Rösjöskolan finns bl.a. tillgång till bibliotek, IT-support och speciallärare/specialpedagog. Vi lägger stor vikt vid ett språkutvecklande arbete och vid att stimulera elevernas läsning samt vid att stimulera till daglig fysisk aktivitet med motorisk utveckling till gagn för lärande och hälsa. Det finns active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller iPads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. I närområdet finns egen isbana, skidspår, uteklassrum, konstgräsplan och stora friluftsområden. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning.

 

Känner du att detta passar in på dig så sänder du med fördel in din ansökan snarast då vi intervjuar löpande.

 

Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.

 

 

Kontaktpersoner:

Anne Melin, bitr rektor

 

Sista ansökningsdag:

2019-10-24

 

Företagets hemsida:

http://www.rosjoskolan.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 oktober . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Sollentuna kommun

Alla jobb hos Sollentuna kommun

Liknande jobb Lågstadielärare som söker utvecklingsmiljö