Sollentuna kommun

Erfaren mellanstadielärare till Sollentuna Musikklasser

Sollentuna Musikklasser är en kommunal 4-9 skola med ca. 400 elever. Alla våra klasser har musikprofil med fokus på klassisk körsång. Eleverna söker till oss genom antagningsprov. Skolan har en utåtriktad konsertverksamhet. Alla våra elever har tillgång till en egen iPad eller Chromebook. Kommunens och skolans fokusområden är digitalisering, tillgänglighet och hållbarhet. All personal ingår i ett utvecklingsarbete för att öka tillgängligheten för samtliga elever under hela skoldagen.

 

Skolan ligger centralt med närhet till både grönområden och allmänna kommunikationsmedel som bussar och pendeltåg.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad och erfaren mellanstadielärare som under vårterminen kommer att undervisa i matematik i åk 4 och 5. I tjänsten ingår även mentorskap för en klass i åk 4. Vi ser gärna att du har en bred behörighet men att du har djupa kunskaper inom matematik. Den större delen av matematiklektionerna bedrivs i tvålärarskap. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%

 

 

Kvalifikationer

Du är en erfaren pedagog med tydligt ledarskap i klassrummet. Du har lätt för att skapa goda relationer till dina elever och du bidrar till ett gott samarbetsklimat med kollegor, skolledning och vårdnadshavare.

 

Då alla elever har en egen iPad och då skolan präglas av en delakultur, har du god digital kunskap.

 

 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Sollentuna Musikklasser är en certifierad Olweusskola där trygghet och trivsel är hög hos eleverna.

 

Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas.

 

Vi kommer att intervjua löpande, välkommen med din ansökan!

 

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

2021-01-07

Löneform

Individuell

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Sollentuna

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2020/335

Kontakt

Sista ansökningsdag

2020-10-27

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 oktober . Arbetsort : Sollentuna

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Sollentuna kommun

Alla jobb hos Sollentuna kommun

Liknande jobb Erfaren mellanstadielärare till Sollentuna Musikklasser