Skövde kommun

Lärare åk 4-6, Lundenskolan, 100%

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 1-20 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling. 

Lundenenheten består av Lundenskolan, Lundens grundsärskola Linden inriktning ämnesområden, Tal & Språkklass, fritidshem samt fritidsklubb. 

Lundenskolans vision: 
En trygg miljö med kunskapsmål i fokus där elever och vuxna i samspel skapar en framtidstro och där lärande och utveckling går hand i hand.

 

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i ett nära och flexibelt samarbete med alla lärarna på Lundenskolan. Ni arbetar formativt och är lyhörd för nya idéer. Vi arbetar med digitala verktyg i undervisningen, så en god datakunskap är en förutsättning. Du kommer ingå i arbetslaget med åk 4-6 och vara klasslärare i åk 4.

 

Kvalifikationer:

Legitimerad lärare i åk 4-6. Meriterande är erfarenhet av elever i behov av särskilt stöd, erfarenhet av att arbeta med genrepedagogik.

 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

 

Övrigt:

Skövde Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Individuell lönesättning
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-14
Antal platser: 1

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-26

Arbetsgivarens referensnummer: A869061

 

Upplysningar lämnas av:

Ann-Sofie Lundin
Rektor
Telefon: 0500-497073

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Skövde

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Skövde kommun

Alla jobb hos Skövde kommun

Liknande jobb Lärare åk 4-6, Lundenskolan, 100%