Säters kommun

Speciallärare

Klockarskolan är Säters kommuns grundskola för elever i årskurs 7-9. Hos oss finns även Kristineskolan - kommunens grundsärskola. För oss är KUNSKAP och TRYGGHET viktigt.

 

I vår verksamhet arbetar ca 300 elever (5 klasser/årskurs) och 50 personal. Vi är organiserade i ämnes-, lär- och mentorsteam och arbetar kontinuerligt för god kommunikation, inkluderande lärmiljöer och att synliggöra goda exempel i vardagen.

 

Lärarnas arbete förstärks med sex mentorer, studie- och yrkesvägledare, bibliotekarie, expedition med en IT-administratör och Elevhälsa med bl.a. specialpedagog, kurator, skolsköterska och elevassistenter. Vår personal trivs, är trygga i sin roll och rekommenderar Klockarskolan.

 

För att underlätta vårt arbete för en bra studietid har alla elever egna datorer och vi kommunicerar/dokumenterar bl.a. via Office365, Gleerups, Unikum och Skola24. Vi arbetar för studiero med stöd av trivselrutiner.

 

 

 Sista ansökningsdag:

16.05.2021

 

 Arbetsgivare:

Säters kommun

 

 Ort:

Säter

 

 Jobbtitel:

Speciallärare

 

 Antal jobb:

1

 

 Heltid / Deltid:

Heltid

 

 Anställningsform:

Vikarie

 

 Tjänstens omfattning:

100

 

   

Arbetsuppgifter

Har du goda kunskaper i främst Svenska och vill bidra med dessa så att våra elever uppnår behörighet till gymnasieskolans program? Är du en prestigelös lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor?

 

Vill du jobba på en arbetsplats där det är högt i tak, ingå i ett lärteam, arbeta med undervisning i inkluderande lärmiljöer, ha nära till samarbete med lärare- och mentorsteam och själv ha möjlighet att påverka din vardag? Svarar du ja på föregående frågor är det här tjänsten för dig!

 

Närmaste chef är Klockarskolans rektor Per Sandberg. Blir du nyfiken på tjänsten och vill veta mer om vad vi kan erbjuda? Kontakta Per eller besök www.sater.se/barn-utbildning/grundskola/klockarskolan/

 

 

Kvalifikationer

Du är utbildad speciallärare med legitimation och gärna svenska som inriktning eller besitter annan relevant erfarenhet. Erfarenhet av undervisning för elever i åk 7-9 eller annat arbete med barn/ungdomar ser vi som mycket meriterande. Du har ett driv och en vilja att göra skillnad, med ett gediget intresse och förståelse för ungdomars utveckling och mognad. Ett plus om du har erfarenhet av att jobba i Office365, Gleerups, Unikum och/eller Skola24.

 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som tycker om att jobba med människor samt besitter pedagogisk insikt. Du är en duktig kommunikatör med förmåga att lyssna in motparten och anpassa dig till situationen.

 

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder förutom hög trivselfaktor - friskvårdsbidrag/friskvårdstimme, eget gym och pedagogisk måltid. Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande.

 

Klockaregatan 2, 783 32 Säter

 

 Kontaktinformation

Per Sandberg

Rektor

 0225-552 65

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 maj . Arbetsort : Säter

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Säters kommun

Alla jobb hos Säters kommun

Liknande jobb Speciallärare