Säters kommun

Lärare i matematik, NO och teknik

Klockarskolan är Säters kommuns grundskola för elever i årskurs 7-9. Hos oss finns även Kristineskolan - kommunens grundsärskola. För oss är KUNSKAP och TRYGGHET viktigt.

 

I vår verksamhet arbetar ca 300 elever (5 klasser/årskurs) och 50 personal. Vi är organiserade i ämnes-, lär- och mentorsteam och arbetar kontinuerligt för god kommunikation, inkluderande lärmiljöer och att synliggöra goda exempel i vardagen.

 

Lärarnas arbete förstärks med sex mentorer, studie- och yrkesvägledare, bibliotekarie, expedition med en IT-administratör och Elevhälsa med bl.a. specialpedagog, kurator, skolsköterska och elevassistenter. Vår personal trivs, är trygga i sin roll och rekommenderar Klockarskolan.

För att underlätta vårt arbete för en bra studietid har alla elever egna datorer och vi kommunicerar/dokumenterar bl.a. via Office365, Gleerups, Unikum och Skola24. Vi arbetar för studiero med stöd av trivselrutiner.

 

 

 Sista ansökningsdag:

16.05.2021

 

 Arbetsgivare:

Säters kommun

 

 Ort:

Säter

 

 Jobbtitel:

Lärare i matematik, NO och teknik

 

 Antal jobb:

1

 

 Heltid / Deltid:

Heltid

 

 Anställningsform:

Vikarie

 

 Tjänstens omfattning:

100

 

   

Arbetsuppgifter

Har du goda kunskaper i ämnet och förmågan att dela med dig av den, så att våra elever får verktyg för att på egen hand ta sig an ny kunskap och tillämpa den vid vidare studier och arbete? Vill du jobba på en arbetsplats där det är högt i tak, ingå i ämnesteam, arbeta med undervisning i inkluderande lärmiljöer, ha nära till samarbete med mentors- och lärteam och själv ha möjlighet att påverka din vardag? Svarar du ja på föregående frågor och det här tjänsten för dig!

Närmaste chef är Klockarskolans rektor Per Sandberg. Blir du nyfiken på tjänsten och vill veta mer om vad vi kan erbjuda? Kontakta Per eller besök www.sater.se/barn-utbildning/grundskola/klockarskolan/

 

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad lärare med legitimation i matematik, NO och teknik eller besitter annan relevant erfarenhet. Erfarenhet av undervisning för elever i åk 7-9 eller annat arbete med barn/ungdomar är meriterande. Du har ett eget driv och en vilja att göra skillnad för våra elever, med förståelse för ungdomars utveckling och mognad. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba i Office365, Gleerups, Unikum och/eller Skola24.

 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig förmåga, färdighet och förhållningssätt och söker dig som tycker om att jobba med människor samt besitter pedagogisk insikt. Du är en duktig kommunikatör med förmåga att lyssna in motparten och anpassa dig till situationen.

 

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder förutom hög trivselfaktor - friskvårdsbidrag/friskvårdstimme, eget gym och pedagogisk måltid. Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande.

 

Klockaregatan 2, 783 32 Säter

 

 Kontaktinformation

Per Sandberg

Rektor

 0225-552 65

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 maj . Arbetsort : Säter

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Säters kommun

Alla jobb hos Säters kommun

Liknande jobb Lärare i matematik, NO och teknik