Ronneby kommun

Lärare, Slättagårdsskolan Kallinge

Slättagårdsskolan i Kallinge är en f-6-skola med ca 220 elever. Skolan har ljusa lokaler samt en trivsam skolgård och mycket goda förutsättningar för utomhuspedagogik och friluftsdagar. Simhall och ishall finns inom gångavstånd och nyttjas kontinuerligt i undervisningen.

På vår skola har vi en stark tilltro till alla elevers rätt att lära och utvecklas och vill att alla våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi jobbar i stor utsträckning med tvålärarsystem. Hos oss blir du en del av ett kollegium med hög trivsel, stort engagemang, kompetens och behörighet. 

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans! 

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning. 

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen! 

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. 

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Du som söker ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolans tidigare år, antingen genom anställning eller genom praktikperioder under studier vid lärarutbildning.

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: 2019-12-02. eller efter överenskommelse.

Antal platser: 1

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu lärare till vårt arbetslag 4-6. I tjänsten ingår undervisning i såväl helklass som mindre grupper. I nära samarbete med arbetslaget ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera undervisning för att ge våra elever de bästa möjligheter att nå goda resultat.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för undervisning i åk 4-6. 

Du som söker ska ha ett stort intresse av skolutveckling, ha adekvat digital kompetens och vara tydlig, trygg och strukturerad i din lärarroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Kontaktpersoner

Johanna Löfdahl
Rektor Slättagårdsskolan
Telefon: 0457-617336
E-post: 
johanna.lofdahl@ronneby.se

Lärarförbundet
Telefon: 0457-618692

Fredrika ter Borch
Lärarnas Riksförbund
E-post: 
fredrika.ter.borch@ronneby.se


Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. 

Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt. Du söker tjänsten hos oss genom länken i denna annons. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken. 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A895073-2019-

Senaste ansökningsdag: 2019-09-08

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 september . Arbetsort : Ronneby

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Ronneby kommun

Alla jobb hos Ronneby kommun

Liknande jobb Lärare, Slättagårdsskolan Kallinge