Region Gotland

Lärare Ma/­No åk 7-9 till Solklintskolan

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

 

Solklintskolan

Norra Gotlands skolområde är en ny organisation med en rektor och tre biträdande rektorer. I området ingår skolorna: Solklintsskolan F till 9, Fole F till 6, Lärbro F till 6 och Fårösund F till 9.

 

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite på norra Gotland med närhet till havet och en skärgård. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, en fritidshemsavdelning samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Vi har ca 200 elever och är 35 anställda på skolan. Det är två arbetslag ett för åk F till 6 och ett för åk 7 till 9.

 

Du kommer att arbeta på Solklintsskolan men det finns även möjlighet till kollegialt lärande via dom andra skolorna som ingår i området. Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss i den nya organisationen.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever i grundskolans åk 7-9 i matematik, No-ämnena och teknik och stöttar dem i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du bedriver undervisning enligt läroplan och kursplan med variation av klassisk undervisning och med ny digital teknik.

 

Vi söker dig som är engagerad och som gillar att vara med och styra och förändra i en dynamisk verksamhet. Hos oss kan du göra skillnad!

 

Vem är du?

Du är behörig lärare i matematik/NO/Teknik åk 4-9 och har erfarenhet av undervisning på grundskolans senare del.

 

Har du jobbat med att undervisa i dessa ämnen på högstadiet men saknar legitimation är du även då välkommen att söka.

 

Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har jobbat några år i yrket men är du ny exad så är Solklintsskolan en bra arbetsplats att börja din lärargärning på. Vi kan erbjuda en bra arbetsplats med kompetenta arbetskamrater och en arbetsplats där man gör arbetet tillsammans och hjälper varandra för att tillsammans utveckla undervisningen.

 

Du är bra på att samarbeta. Det visar du genom att genom att främja och utveckla andras idéer. Du delar med dig av information och expertis för att uppnå önskade resultat. Du dela ansvar för att eleverna ska nå utbildningens mål och hjälper till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera. Du är bra på att hitta sätt att kompromissa; identifiera motpartens behov för att uppnå ”win-win” resultat

 

Du är bra på att kommunicera. Förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du lyssnar effektivt, håller andra informerade och ger specifik och konstruktiv feedback. Du hanterar frågor och problem direkt och öppet, snarare än senare i andra sammanhang

 

Om utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Som en del av Region Gotland bidrar vi i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling. Vi ansvarar för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, anpassad grund- och gymnasieskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser, ungdomsgårdar samt mottagande och etablering av nyanlända. Tillsammans ger vi möjligheter till ett livslångt lärande.

 

Om Region Gotland

Region Gotland är inte bara Gotlands största arbetsgivare, vi är också den enda regionen i Sverige som har kommunala-, hälso- och sjukvårdsuppgifter och regionalt utvecklingsansvar i en och samma organisation. Det tillsammans med vårt ö-läge skapar förutsättningar för gott samarbete över våra verksamhetsområden.

 

Vi är över 6700 medarbetare. Tillsammans arbetar för ett hållbart, inkluderande och välmående samhälle för alla som besöker, bor och verkar på Gotland. Vi är drivande i att skapa en trygg och hållbar utveckling över hela ön.

 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler! Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

 

Genom instagramkontot @viaarregiongotland visar vi bredden av våra yrken och vilken betydelse vårt arbete har för samhället. Varje vecka visar en ny medarbetare upp sin arbetsvardag.

 

Övrigt

Region Gotland arbetar enligt kompetensbaserad rekryteringsmetod som syftar till att se varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.  Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

 

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsten fortsatt är vakant.

 

I takt med att omvärlden förändras arbetar Region Gotland i större utsträckning med kvalitet och säkerhet i rekryteringsprocessen. Det innebär att du som kandidat kan komma att omfattas av vissa kontroller inför anställning. Vilka kontroller som tjänsten du söker kan omfattas av får du information om inför eller under intervjun.

 

Inför samtliga anställningar behöver du som kandidat visa upp ID-handling och personbevis.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

 

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

 

Referensnummer

2023/987

 

Kontaktperson(er)

Jan Källström, 0498204371

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Gotland

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Region Gotland

Alla jobb hos Region Gotland

Liknande jobb Lärare Ma/­No åk 7-9 till Solklintskolan