Rättviks kommun

Lärare i Moderna språk Tyska Rättviksskolan

Rättvik - livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra invånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö.

Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Under devisen "Där tradition möter framtid" vågar vi utmana och utveckla vår kommun, med avstamp i vår historia. Vi vill nu välkomna ännu en medarbetare in i dessa spännande processer!

 

 

Du kommer att arbeta med undervisning i tyska i årskurs 6 – 8.

Vi söker dig som är behörig lärare, lärarlegitimation är ett krav. Du har en god förmåga att kunna bemöta alla elever. Vi vill att du ska kunna använda digitala lärverktyg och ha intresse för att utveckla undervisning utifrån elevers olika lärstilar. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 25%. Tillträde 2019-08-13. Vi håller anställningsintervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister ska medtas vid eventuellt anställningstillfälle.

 

Varaktighet/Arbetstid

Arbetsgivare

Deltid
Tillsvidare

Rättviks kommun

 

 

Lön

Postadress

Månadslön 

Centralgatan 3
79532 RÄTTVIK

 

 

Ansökan

 

Sista ansökningsdag: 2019-07-05
Ange referens: 2019/132-5

 

 

 

Kontaktpersoner

Biträdande rektor Karin Brinkmann, 0248-70426

Rektor Göran Berg, 0248-70251

Fackliga kontaktpersoner

Facklig representant Marcus Andersson, 0248 – 70 501

Facklig representant Lisa Jakobs, 0248 – 70 362

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 juli . Arbetsort : Rättvik

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Rättviks kommun

Alla jobb hos Rättviks kommun

Liknande jobb Lärare i Moderna språk Tyska Rättviksskolan