Ragunda kommun

Låg- och mellanstadielärare Järåskolan

Om arbetsplatsen
Ragunda kommun är belägen i den östra delen av Jämtland - mellan hav och fjäll, mittemellan Östersund och Sundsvall. Vildhussens verk med Döda fallet samt den thailändska paviljongen i Utanede är några av våra kända turistattraktioner. I kommunen bor ungefär 5 200 personer, koncentrerade kring tre tätorter. Avståndet till beslutsfattare och samhällsservice är kort och köer drabbar oss sällan. Kommunen är själv en av de största arbetsgivarna med ca 500 arbetstillfällen. Hållbarhet har blivit vår ledstjärna i arbetet med att omvandla FNs globala mål till Ragundas lokala mål. Läs mer om oss på www.ragunda.se
 

Är du nyfiken och har ett brinnande intresse för barns och elevers utveckling? Då har du nu möjlighet att bli en viktig kugge i Ragunda kommuns barn och utbildningsavdelning. Vi jobbar för likvärdighet och kvalitet genom hela utbildningskedjan från förskolan till och med årskurs nio, och att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor är viktigt för oss. Förvaltningen består av 5 förskolor med ca 250 barn och 4 grundskolor med ca 550 elever.

Järåskolan ligger i Bispgården. Det är en F-5 skola med ca 50 elever. Detta innebär att vi har ett nära samarbete över årskurserna, och att alla känner alla. Flexibilitet och självständighet är viktigt på en liten skola, och nära samarbete med kollegor är en förutsättning för vårt arbete.

 

Arbetsuppgifter
Till vår grundskola söker vi nu en grundskollärare till Järåskolan med inriktning på Svenska. Som grundskollärare kommer du ingå i ett arbetslag med lärare och resurspersonal. Du kommer aktivt vara med och utveckla skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån verksamhetens mål. Du ska tydligt arbeta med våra kunskapsmål och kunskapskrav för att eleverna ska motiveras och nå goda resultat i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt. Du använder varierade arbetssätt och utgår från varje elevs tänkande och kunnande.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation aktuell för tjänsten.

Du är är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande. Du har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas samt att du kan fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

För att arbeta inom skolans verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna.

Meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta med barn som är i behov av särskilt stöd.

Erfarenhet av att använda digitala verktyg för elevernas lärande.

Som person är du strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Referensnummer: C105247

 

Ersättning
Löneform: Månadslön

 

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har Ragunda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Sista ansökningsdag
2022-12-04

Arbetsplats
Ragunda kommun

Kommun
Ragunda

Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 4-6

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

 

Kontakt
Anna Schönning

Rektor

0696-682202

anna.schonning@ragunda.se 

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens kundcenter

0696-682000

ragunda.kommun@ragunda.se 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Ragunda

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Ragunda kommun

Alla jobb hos Ragunda kommun

Liknande jobb Låg- och mellanstadielärare Järåskolan