Praktiska Gymnasiet

Svenska och svenska som andraspråk samt engelska lärare - Praktiska Gymnasiet Bromma 100%

Plats

Stockholm

 

Sista ansökningsdatum

2024-08-01

 

Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens arbetskraft? 

 

Läs mer om oss på www.praktiska.se.  

 

Välkommen till gemenskapen! 

Varmt välkommen att jobba med oss! Vi är skolan mitt i arbetslivet där vi tillsammans med yrkesbranschen utbildar och formar framtidens arbetskraft! Vi är stolta över vår skola och erbjuder en spännande och lärorik arbetsplats där relationer, bemötande och samverkan kring elevens måluppfyllelse är A och O.

 

Praktiska Gymnasiet Bromma är en skola för elever som vill utbilda sig mot yrken inom El- och energi, Industriteknik Svets, Restaurang- och Livsmedel samt VVS- och fastighet. Våra  200 elever kommer från flera olika delar av världen och har på flera sätt livserfarenheter som är ovanliga för en tonåring. Skolan är belägen vid Johannesfred, Bromma. 

 

Vi arbetar på olika sätt med att utveckla vårt språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, hälsofrämjande insatser och tillgängliga lärmiljöer. Lärare arbetar i arbetslag och när det gäller skolutveckling, kompetensutveckling och det dagliga arbetet är alla på skolan delaktiga i det kollegiala lärandet  utifrån ”alla elever är allas elever!”  

 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska och svenska som andraspråk samt engelska. Du har ett stort engagemang för lärande och att utveckla elevers kunskaper. Som lärare är du intresserad, nyfiken och lyhörd för att vägleda eleverna inför framtiden. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang och en vilja att ständigt utveckla din undervisning samt delta i det kollegiala lärandet för skolutveckling. Du behöver vara ansvarstagande och ha ett medvetet förhållningssätt som skapar förtroende, trygghet samt goda relationer med ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 1 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i kärnämnen


Senaste jobben från Praktiska Gymnasiet

Alla jobb hos Praktiska Gymnasiet

Liknande jobb Svenska och svenska som andraspråk samt engelska lärare - Praktiska Gymnasiet Bromma 100%