Östra Göinge kommun

Lärare i svenska och engelska till Göingeskolan

Om arbetsplatsen
Östra Göinge kommun med drygt 15 000 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Här har motgång vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Till Göingeskolan i Broby söker vi dig som vill vara med och fortsätta vår framgångsrika resa mot att skapa de allra bästa möjligheterna för våra 330 elevers individuella utveckling. Vi är en hälsoprofilerad årskurs 7-9 skola där idrott, rörelse och hälsa står i centrum. Ett kännetecken för oss är den svårslagna kombinationen av en hög ambitionsnivå och ett härligt arbetsklimat som stimulerar till utveckling och lärande hos såväl elever som personal. Inkludering, ett relationellt förhållningssätt och samverkan är nyckelord för oss. Nu söker vi efter dig, som tillsammans med oss, vill fortsätta utveckla och utvecklas.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov.

Du har höga förväntningar på dina elever, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du vill och har förmåga till att både utveckla och utvecklas.

I rollen som lärare hos oss på Göingeskolan kommer du, tillsammans med dina kollegor på skolan, arbeta gentemot de olika årskurserna. Du kommer vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse. Alla våra elever har en Chromebook och vi använder Google Suite aktivt i alla ämnen. Sedan hösten 2020 använder vi vår nya digitala lärplattform, IST-lärande, som är kopplad till G-suite.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska och engelska för åk 7-9. Har du fler ämnesbehörigheter eller tidigare erfarenhet från pedagogiskt arbete och då i första hand som lärare är det meriterande.

 

Som person är du positiv och engagerad och har förmåga att skapa goda relationer och en trygg lärande miljö. Du kan ta egna initiativ samt har lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad och kan möta alla elever på deras nivå.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att lyckas i rollen tror vi att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande är av vikt. I ditt arbete kännetecknas du av ett stort ansvarstagande, du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till inspiration och du har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Utdrag ur belastnings-och misstankeregister ska visas upp innan erbjudande om anställning kan bli aktuellt.

 

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

100 %

2021-08-16

 

Ansökan
Ansök senast: 2021-04-23

Referensnummer: A1017540

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:  1

 

Kontaktperson
Robert Dirksen

Rektor Göingeskolan

044-775 6104

 

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel

044- 775 60 00

 

Övrigt
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kontinuerligt kallar sökande till intervju. Är du intresserad ber vi dig att skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här: https://www.ostragoinge.se/behandling-av-personuppgifter/

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 april . Arbetsort : Östra Göinge

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Östra Göinge kommun

Alla jobb hos Östra Göinge kommun

Liknande jobb Lärare i svenska och engelska till Göingeskolan