Östersunds kommun

Lärare årskurs 4-6 mellanstadiet

Hej Mellanstadielärare. Vi behöver dig framöver!

 

Vi söker en mellanstadielärare till vårterminens start (2022-01-10) eller tidigare om det är möjligt.

 

Du kommer att undervisa en åk4. i ett arbetslag bestående av två parallellärare i åk4 t o m åk6. Ni har förutom skolans ordinarie pedagogiska konferenser även en del egen planeringstid i arbetslaget för kollegialt stöd.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Fagervallsskolan är en F-6 skola på "Söder" med ca 290 elever. Vi arbetar i arbetslag och verkar aktivt i ett kollegialt lärande. Undervisningen i skolan och fritidshemmet vilar på den värdegrund och det uppdrag samt de övergripande mål och riktlinjer som framgår av del 1 och 2 i läroplanen. Skolan har ett väl inarbetat arbetssätt där genrepedagogik följt skolan de senaste sex åren. Skolan är belägen i kanten av centrala Östersund vilket ger mycket goda förutsättningar för arbetspendling med såväl gång och cykelväg som allmänna kommunikationsmedel.

 

Skolan har en väl tilltagen och nyutrustad skolgård. Skolorganisationen är 2-parallellig årskursorganisation från förskoleklass t o m årskurs 6. I skolan ingår fritidshem för alla skolans elever. Skolbyggnaden renoverades för något år sedan vilket gör att du kommer att ha tillgång till en modern och inspirerande lärmiljö. Om du vill vara delaktig i ett rutinerat team i en spännande utvecklingsfas så har du möjligheten att följa med på vår gemensamma utvecklingsresa, där dina tankar och idéer är viktiga för oss.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer tjänstgöra i en åk 4. Du kommer att ha en erfaren kollega i årskursparallellen. Du ingår i en organisation där vi bedriver olika former av kollegialt lärande i ett systematiskt kvalitetsarbete.

 

 

Kvalifikationer

För tjänsten föreskriven utbildning.

 

Du har god förmåga till samarbete och ser värdet i proffesionella relationer.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Jan Karlsson

063-14 34 31

 

Sista ansökningsdag

2021-10-15

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 oktober . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare årskurs 4-6 mellanstadiet