Östersunds kommun

Förskollärare till Tandsbyns förskola

Tillsvidare, sysselsättningsgrad 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen till Tandsbyns förskola!

 

Bara en halvtimme från Östersund ligger denna lilla pärla i en framåtsträvande och levande by under tillväxt. Under de senaste åren har förskolan fördubblats i antal barn, och vi har ännu fler i kö. Nu arbetar vi för fullt med att utveckla och förbättra vår verksamhet för att kunna ta emot fler barn, och då behöver vi dig!

 

Vi kan erbjuda naturskön miljö, med nära till skog, elljusspår, fotbollsplan, skidspår, skridskoplan. Fantastisk utemiljö, med flera olika ytor att vistas på.

 

Vi har tre hemvisten med barn indelade i 1-3 och 3-5.

 

Vi är en förskola under utveckling med fantastiska möjligheter att sätta din prägel på verksamheten.

 

Vi är ett härligt gäng, med mycket glädje och gemenskap. Vi gillar att samarbeta, har mycket drivkraft och engagemang, vilket är toppen nu när utveckling pågår.

 

Vi utgår från att alla barn kan och vill och att de får vara i ett sammanhang där de får möjlighet att använda och utveckla sin kompetens. Förskolans lärmiljöer är viktiga, de är föränderliga och öppna och bidrar till en lustfylld och utmanande utbildning.

 

Arbetsuppgifter

Du förväntas utveckla förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor. Vi jobbar med en reflekterande kultur och värnar det kollegiala lärande samt strävar efter ett nära samarbete mellan pedagogerna på hela förskolan.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad förskollärare med föreskriven utbildning.

 

Engagerad, lugn, driven.

 

Du är en kreativ, aktiv, närvarande och medforskande pedagog som har både vilja, lust och förmåga att lyssna på, inspirera och utmana barnen. Du har även en förmåga och ett mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga och vågar utmana dig själv och dina kollegor i arbetet med barnen.

 

Intervjuer sker löpande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

Rektor     

Magdalena Norrby   

076-1012637          

 

Facklig representant

Lärarförbundet        

Sofie Nilsson Leopold              

 

Sista ansökningsdag

2020-09-30

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Tandsbyns förskola