Österåkers kommun

Lärare förskoleklass, Roslags-Kulla skola

30 minuter utanför Stockholm ligger Österåker med centralorten Åkersberga. I Österåkers kommun arbetar 2000 personer med Sveriges viktigaste jobb. Det gör vi genom högt ställda mål såsom; bästa skolan i länet, högkvalitativ omsorg för äldre och funktionshindrade, professionell kommunal service och gott bemötande, ekonomi i balans, en trygg miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka.

 

Vi har samverkansavtal med de fackliga organisationerna. Du som arbetar hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.

 

 

Ljusterö och Roslags-Kulla skolor och förskolor är små trygga enheter i fantastisk miljö. Ljusterö skola har runt 125 elever i skolår f-9 och Roslag-Kulla skola är en f-6 skola med runt 80 elever. Förskolorna har runt 45-50 elever vardera. Så sammanlagt är vi ca 300 elever. Lärarna från de två skolorna träffas regelbundet på gemensamma fortbildningar, Apt, sambedömningar och liknande. Nu söker vi en lärare till förskoleklassen. Den kommer att bestå av runt 15 elever där majoriteten kommer från vår egen förskola.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Österåker är en skärgårdskommun i stark tillväxt och utveckling, en av landets snabbast växande kommuner. På sommarhalvåret fördubblas befolkningen genom fritidsboende och turister. Nyföretagandet är starkt och arbetslösheten mycket låg.

 

Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden byggs och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Österåker samarbetar med andra kommuner för att möta den ökade tillväxten, genom en gemensam vision att skapa 50 000 nya arbetstillfällen. För mer information se även osteraker.se

 

 

Kontaktpersoner

Jonas Bolander

Rektor Ljusterö och Roslags-Kulla skolor och förskola

08-54081824

jonas.bolander@osteraker.se

 

Ylwa Pousette

Bitr. Rektor

08-540 811 94

ylwa.pousette@osteraker.se

 

Ida Karlsson

HR

ida.karlsson@osteraker.se

 

Annica Fogelberg

Biträdande enhetschef

+46736443760

annica.fogelberg@osteraker.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Österåker

Kategorier : Förskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Österåkers kommun

Alla jobb hos Österåkers kommun

Liknande jobb Lärare förskoleklass, Roslags-Kulla skola