Nyköpings kommun

Vi söker Vårdlärare till Nyköpings Gymnasium

Arbetsuppgifter

Som vårdlärare på Nyköpings gymnasium arbetar du med elever som utbildar sig till undersköterskor. Du kommer att undervisa i kurser så som vård- och omsorgsarbete 1 och 2, specialpedagogik, etik och människans livsvillkor, medicin 1. 

 

Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning i flexibla lärmiljöer. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt då du kommer att arbeta i ett programarbetslag som består av 8-10 lärare. I arbetslaget finns även andra vårdlärare som du har ett tätt samarbete med. Arbetslaget arbetar tätt ihop för att ge eleverna de bästa förutsättningarna och för att du som lärare ska utvecklas och nå din fulla potential.

 

I arbetslaget jobbar ni hela tiden med pedagogisk utveckling där du får utmana dina kunskaper om hur just era elever ska lyckas. Om du börjar jobba hos har du möjlighet att göra skillnad. Du kommer även att ha delat mentorskap för en klass som du har i undervisning. 

 

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för eleverna i deras livslånga lärande, vi erbjuder attraktiva lärmiljöer och moderna lärare ger unika möjligheter. Hos oss arbetar vi utifrån skolans läroplan och använder digitala verktyg i arbetet med pedagogisk dokumentation. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till elevens kompetenser. 

 

 

Kvalifikationer

Vi ser att du är legitimerad vård- och omsorgslärare eller dig som har mångårig arbetslivserfarenhet som sjuksköterska eller undersköterska och vill gå vidare mot nya utmaningar och bidra med din kunskap till våra framtida medarbetare inom vården. Vi ser positivt på om du har erfarenhet från pedagogiskt arbete. 

 

Rekrytering sker löpande varvid vi önskar ta del av din ansökan snarast. 

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tillträde: 2019-08-12

Eller enligt överenskommelse

Referensnummer: A878122

 

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 

 

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 . 

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-02

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid / deltid

 

Antal tjänster

2

 

Kontakt

Per Ivehammar

Resultatsenhetschef

0737737104

per.ivehammar@nykoping.se

 

Fackliga företrädare

Lärarförbundet

Facklig representant

0155-24 84 67

lararforbundet@nykoping.se

 

Lärarnas Riksförbund

070-301 10 92

 

 

Ansök nu 

 

 


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Vi söker Vårdlärare till Nyköpings Gymnasium