Nyköpings kommun

Skolledare till Nyköpings högstadium

Om arbetsplatsen

Hösten 2014 öppnade Nyköpings högstadium, en sammanhållen 7-9-skola fördelad på två byggnader, Alpha och Omega. Hos oss finns cirka 1300 elever och cirka 180 medarbetare. Våra kärnvärden är respekt, engagemang, utveckling och kunskap där vi genom tydlig struktur, regelbunden dialog och återkoppling skapar förutsättningar för varje elevs optimala utveckling. Vi har höga positiva förväntningar som motiverar oss att utvecklas. 

 

Vi vill kunna ge våra elever de bästa förutsättningarna under deras år hos oss på Nyköpings högstadium. Vill du vara med och bidra till detta? Vi söker just nu en resultatenhetschef.

 

 

Arbetsuppgifter

Som resultatenhetschef på Nyköpings högstadium arbetar du tillsammans med härliga elever, ambitiös och kunnig personal i en attraktiv skola där eleverna trivs och utvecklas. Tillsammans med personalen som arbetar på skolan förväntas du skapa en skola där fokus är på elevens hela utveckling, en trygg och lärande miljö där elever når så långt som möjligt i sin utveckling. 

 

Du kommer i ditt arbete vara chef, med delegerat budget-, personal- och arbetsmiljöansvar, för ca 25-30 medarbetare. Uppdraget som resultatenhetschef består i att tillsammans med skolans personal förverkliga läroplanens uppdrag genom skolans verksamhetsidé där hög kvalitet i undervisningen är ledord. Du är en del av en dynamisk skolledning som består av rektor, administrativ chef, elevhälsochef samt 5 resultatenhetschefer. 

 

Som resultatenhetschef ingår du i organisationens ledningsgrupp och svarar under rektor.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som: 

- har en pedagogisk högskoleexamen 

- har pedagogisk erfarenhet från grundskola eller gymnasiet 

- kan uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift 

 

Meriterande: 

-har påbörjad eller slutförd rektorsutbildning 

-har tidigare chefserfarenhet 

-IKT erfarenhet 

-insatt i och förstår vikten av systematiskt kvalitetsarbete 

 

För att trivas i rollen som resultatenhetschef behöver du vara tydlig, entusiasmerande och kommunikativ som ledare samt har modet att hantera komplexa situationer och beslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med organisations- och konceptutveckling, samt en gedigen vana av målstyrning med fokus på goda resultat. 

Känner du igen dig, sök då tjänsten redan idag! 

 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

enligt överenskommelse.

Referensnummer: A878280

 

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 

 

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 . 

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-28

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Biträdande rektor

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

https://nykoping.se/

 

Kontakt

Maria Eneqvist

Rektor

maria.eneqvist@nykoping.se

 

Sandra Bubère

HR-specialist

0155-24 84 23

sandra.bubere@nykoping.se

 

Fackliga företrädare

Lärarnas Riksförbund

070-301 10 92

 

Lärarförbundet

0155-24 84 67

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 maj . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Skolledare till Nyköpings högstadium