Nyköpings kommun

Rektorsområde Bryngelstorp/Sjösa söker Speciallärare/specialpedagog

Om arbetsplatsen

I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. 

 

Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar. Vill du vara delaktig i vårt arbete med utbildning för ett starkare samhälle? 

 

Bryngelstorpskolan, en F-6 skola med ca 325 elever, som ligger mitt i villaområdet. 

Sjösa skola, en F-6 skola med ca 77 elever, som även den ligger i ett villaområde. 

Båda skolorna erbjuder en naturnära utemiljö som inbjuder till aktivitet, lärande och lek. 

Skolorna har en helhetssyn på lärande som genomsyrar hela verksamheten – förskoleklass, skola och fritidshem 

 

Vill du arbeta på skolor där arbetskamraterna är positiva och engagerade, där det finns en härlig framåtanda och varm atmosfär? 

Då har du hittat rätt! 

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare som vill vara med och göra skillnad för eleverna i deras livslånga lärande. Attraktiva lärmiljöer och moderna lärare ger unika möjligheter. Vi arbetar utifrån skolans läroplan och använder digitala verktyg i arbetet med pedagogisk dokumentation. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till elevens kompetenser. 

 

Uppdraget består av inkluderad undervisning i klass samt undervisning enskilt eller i mindre grupp. Du kommer att ingå i ett mentorslag där du förväntas aktivt bidra med ett lösnings- och resultatorienterat förhållningssätt. 

 

Som speciallärare/specialpedagog är du en central person i organisationen och har utvecklingsarbete och samarbete med övrig personal som en självklar del av arbetet. I dina uppgifter ingår direkt arbete med eleverna, men vi ser också att du verkar för att handleda övriga pedagoger i arbetet med de elever som behöver särskilt stöd. Du är en del av vårt elevhälsoteam. 

 

 

Kvalifikationer

Vi vill att du ska ha lärarexamen och är behörig att arbeta upp till åk 6, samt har utökad behörighet som speciallärare alternativ specialpedagog. Vi söker dig som har en klar pedagogisk insikt och är mål- och resultatinriktad, har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du är en engagerad och lyhörd pedagog som är initiativrik och beredd att aktivt bidra till vårt utvecklingsarbete. En bra lagspelare, som tar stort eget ansvar. 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

100% Individuell lönesättning

Enligt överenskommelse

Referensnummer: A878018

 

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. 

 

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. 

Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 

 

• När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693. 

• Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

• Inom vår verksamhet gäller lagen om registerkontroll (SF 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. 

• Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-26

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Specialpedagog

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.nykoping.se

 

Kontakt

Anna Kapanen Kjellberg

Rektor Bryngelstorpskolan och Sjösa skola

0155-45 79 61

anna.kapanen.kjellberg@nykoping.se

 

Fackliga företrädare

Lärarförbundet

0155-24 84 67

 

Lärarnas Riksförbund

070-301 10 92

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Rektorsområde Bryngelstorp/Sjösa söker Speciallärare/specialpedagog