Nyköpings kommun

Lärare till åk 1 Arnö skola-Herrhagen

Om arbetsplatsen

I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. 

Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar. Vill du vara delaktig i vårt arbete med utbildning för ett starkare samhälle? 

Arnö skola består av skolbyggnaderna Långsätter och Herrhagen. Varje byggnad har ca 300 fantastiska elever från förskoleklass upp till årskurs 6 och ligger på Arnö bland villabebyggelse med skog och natur inpå knutarna. 

Läs mer om Arnö skola 
https://nykoping.se/barn-och-utbildning/grundskola/arnoskola 

 

 

Arbetsuppgifter

Arnö skola- Herrhagen söker lärare som vill vara med och göra en positiv skillnad för eleverna i deras livslånga lärande. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till elevernas förmåga. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en trygg, strukturerad, utvecklande och stimulerande lärmiljö för eleverna. Vi har väl fungerande elevhälsoteam och trygghetsteam. 
Verksamheten bygger på våra core values: Trygghet Glädje Kvalitet Lärande. Vi arbetar tillsammans för elevens bästa skoldag- varje dag. 

 

 

Kvalifikationer

Du har lärarexamen. 
Du är en engagerad och lyhörd pedagog som ser lösningar och möjligheter. Du är som bäst i ett team med kollegialt lärande. Digitala verktyg är ett naturligt inslag i din undervisning. 

Från och med 1 december 2013 gäller legitimationskrav vid tillsvidareanställning. Bifoga din legitimation i din ansökan. 

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
100% indiviuell lönesättning

Enligt överenskommelse

Referensnummer: A872534

 

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. 

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 


• När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar systemstöd vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 
• Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
• Inom vår verksamhet gäller lagen om registerkontroll (SF 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. 
• Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. 

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-26

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

3

 

Läs mer

http://www.nykoping.se

 

Kontakt

Jessika Jonsson

Bitr Rektor

0155-24 88 82

jessika.jonsson@nykoping.se

 

Fackliga företrädare

Lärarförbundet

0155-24 84 67

 

Lärarnas Riksförbund

070-301 10 92

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Lärare till åk 1 Arnö skola-Herrhagen