Nyköpings kommun

Lärare i svenska som andraspråk till Campus Nyköping

Om arbetsplatsen

I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. 

 

Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar. Vill du vara delaktig i vårt arbete med utbildning för ett starkare samhälle? 

 

Campus Nyköping är Nyköpings lärcentrum för utbildning av vuxna. Här studerar elever på universitets- och högskoleutbildningar, kvalificerad yrkesutbildning, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, särvux eller sfi. Campus Nyköping hanterar också feriepraktik för ungdomar, det kommunala informationsansvaret och centrum för ungdomspraktik. Våra lokaler är ljusa och fina och vi arbetar med flexibla och bra lärandemiljöer med modern teknik. Alla kurser och utbildningar på Campus Nyköping ska vara efterfrågade både från företag och från studerande. Vi hjälper också företag, offentlig förvaltning och organisationer i regionen med utbildning. Campus Nyköping har centralt läge, nära kollektivtrafik vilket gör det enkelt att komma hit och härifrån.

 

 

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta med svenska som andraspråk för våra vuxenstuderande på grundläggande nivå. 

Du kommer ingå i ett team bestående av andra lärare som undervisar på grundläggande nivå i svenska som andraspråk. Arbetet kan innebära både gruppundervisning och deldistansundervisning via vår lärplattform. Även att det kan förekomma viss undervisning på kvällstid någon kväll per vecka. 

 

Vi erbjuder dig en dynamisk lärandemiljö med ett härligt team av lärare som arbetar mot de lärandemål som finns. 

Vi arbetar efter våra värdeord, kvalitet, samverkan och värdskap i varje led i organisationen. 

 

 

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har en utbildning till svenska som andraspråklärare. 

Utbildning till lärare inom grundskola eller gymnasium med svenska eller språk är ett grundläggande krav och även ha en lärarlegitimation i botten. Du ska vara beredd på att vidareutbilda dig till behörig svenska som andraspråkslärare ifall du saknar den vidareutbildningen. 

Du ska ha förståelse för och kunskaper kring hur det är kring språkinlärning. 

 

Som person tror vi att du är flexibel och har vana av att arbeta med IT inom lärande. Vi vill att du kan möta eleverna på de olika nivåerna de befinner sig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

100% Individuell lönesättning

Snarast/enligt överenskommelse

Referensnummer: A875808

 

 

Anställning

Dagtid eventuellt viss kvällstid, med semestertjänstgöring

 

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. 

 

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. 

Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 

 

• När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693. 

• Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

• Inom vår verksamhet gäller lagen om registerkontroll (SF 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. 

• Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. 

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-09

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Folkhögskolelärare

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.nykoping.se

 

Kontakt

Satu Sundlöf

Rektor vuxenutbildningen

0155-24 87 86

satu.sundlof@nykoping.se

 

Fackliga företrädare

Mattias Söderman

Lärarnas riksförbund

0155-45 73 68

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : SFI-lärare Vuxenutbildningslärare


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Lärare i svenska som andraspråk till Campus Nyköping