Nyköpings kommun

Lärare åk F-3 till Råby skola

Om arbetsplatsen

I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. Division Barn Utbildning Kultur ansvarar för 36 förskolor, två förskolebussar, 16 grundskolor inklusive särskola, Nyköpings gymnasium, Campus Nyköping samt Stadsbiblioteket och barnkultur.

 

Vår F-6 organisation består av 14 grundskolor och en grundsärskola uppdelade i 9 olika rektorsområden. I varje rektorsområde finns en rektor, flera biträdande rektorer och ett elevhälsoteam där olika professioner ingår. Med skolor på landsbygd och i tätort arbetar vi med att öka likvärdigheten och integrationen på och mellan skolorna samt stärka kvaliteten i den kommunala grundskolan. Råby skola ingår i Släbroskolan som är en centralt placerad F-6 skola.

 

Råby skola med fritidshem ligger ca 15 km utanför Nyköping och är en F-3 skola med ca 25 elever. Från och med årskurs 4 börjar eleverna på Släbro. Med naturen nära lär vi oss både ute och inne och vi har tillgång till en härlig skolskog!

 

Nu söker vi lärare till Råby skola!

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till klass 2-3 som vill vara med och göra skillnad för eleverna i deras livslånga lärande. Vi arbetar utifrån skolans läroplan och använder digitala verktyg i arbetet med pedagogisk dokumentation. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till elevens kompetenser.

 

Som lärare ansvarar du för det pedagogiska arbetet i din klass. Du kommer att ansvara för undervisning och arbetar utifrån läroplanen där du omsätter läroplanens mål till meningsfullt lärande för eleverna. Du inspireras av att jobba i ett mindre team som på ett lösningsfokuserat sätt gör elevernas skoldag såväl trygg som spännande.

 

 

Kvalifikationer

Du har lärarexamen med relevant inriktning. Vi ser positivt på om du har erfarenhet från pedagogiskt arbete.

 

Du har en klar pedagogisk insikt och har förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är en närvarande och medforskande pedagog som utmanar och stimulerar eleverna till utveckling. En stark tro på samarbete och flexibilitet som en framgångsfaktor för den pedagogiska utvecklingen är en självklarhet för dig.

 

Från och med 1 december 2013 gäller legitimationskrav vid tillsvidareanställning. Bifoga din legitimation i din ansökan.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer: A980251

 

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

 

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 

Sista ansökningsdag

2020-11-08

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

https://www.nykoping.se/

 

Kontakt

Åsa Kjellberg

Biträdande rektor

0155-45 78 76

asa.kjellberg@nykoping.se

 

Facklig företrädare

Lärarförbundet

0155-24 84 67

 

Facklig företrädare

Lärarnas Riksförbund

070-378 34 20

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 november . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Lärare åk F-3 till Råby skola