Nyköpings kommun

Lärare åk 1-3 till Gruvans skola Brandkärr

Om arbetsplatsen

I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. 

 

Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar. Vill du vara delaktig i vårt arbete med utbildning för ett starkare samhälle? 

 

Gruvans skola är en kommunal grundskola som innefattar skolbyggnaderna Brandkärrsskolan och Långbergsskolan.

 

 

Arbetsuppgifter

Nyköpings kommun söker lärare som vill vara med och göra skillnad för eleverna i deras livslånga lärande. Attraktiva lärmiljöer och moderna lärare ger unika möjligheter. Vi arbetar utifrån skolans läroplan och använder digitala verktyg i arbetet med pedagogisk dokumentation. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till elevens kompetenser. 

 

Som lärare ansvarar du för det pedagogiska arbetet med varje elev i verksamheten. Du kommer att ansvara för undervisningen på lågstadiet. Du arbetar utifrån läroplanen och omsätter läroplanens mål till meningsfullt lärande för eleverna. 

 

 

Kvalifikationer

Du har lärarexamen. Vi ser positivt på om du har erfarenhet från pedagogiskt arbete. 

 

Du har en klar pedagogisk insikt och har förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är en närvarande och medforskande pedagog som utmanar och stimulerar eleverna till utveckling. En stark tro på samarbete som en framgångsfaktor för den pedagogiska utvecklingen är en självklarhet för dig. 

 

Som person är du driven, ödmjuk och engagerad samt brinner för att göra positiv skillnad för alla elever. Oavsett bakgrund och erfarenhet fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper 

 

Från och med 1 december 2013 gäller legitimationskrav vid tillsvidareanställning. Bifoga din legitimation i din ansökan. 

Även obehöriga är välkomna med en ansökan. 

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

100%, Individuell lönesättning

Tillträde enligt överenskommelse

Referensnummer: A876673

 

 

Ersättning

Löneform: Månadslön

 

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

 

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. 

 

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 

 

• När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693. 

• Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

• Inom vår verksamhet gäller lagen om registerkontroll (SF 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. 

• Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. 

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-31

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.nykoping.se

 

Kontakt

Jennifer Lovehav

Biträdande rektor

0155-45 78 98

jennifer.lovehav@nykoping.se

 

Fackliga företrädare

Lärarnas Riksförbund

070-301 10 92

 

Lärarförbundet

Facklig representant

0155-24 84 67

lararforbundet@nykoping.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Lärare åk 1-3 till Gruvans skola Brandkärr