Nyköpings kommun

Kiladalens södra skola, Jönåker söker grundskollärare F-6

Om arbetsplatsen

I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. 

 

Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar. Vill du vara delaktig i vårt arbete med utbildning för ett starkare samhälle? 

 

Kiladalens skolområde har ca 500 elever i förskoleklass – åk 6. I området ingår Svalstaskolan, Bergshammars skola, Jönåkers skola och Ålberga skola. Intill skolorna har vi tillgång till grönområden med varierande natur och skolskogar på promenadavstånd. Den naturnära utemiljön inbjuder till aktivitet, lärande och lek. Skolorna är mitt inne i ett spännande utvecklingsarbete med fokus på digitalisering, förhållningssätt och lärmiljöer. 

 

Sammanlagt är vi ca 90 personer som jobbar inom skolområdet. 

 

Vi söker nu en lärare F-6 med placering i Kiladalens södra skola, Jönåker. 

 

I Jönåkers skola finns elever från förskoleklass t o m åk 6, sammanlagt är det ca 110 elever. I fritidshemmets verksamhet finns ca 55 barn. Personalen arbetar i team omkring eleverna. 

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare som vill vara med och göra skillnad för eleverna. 

Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov, ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du har god förmåga att arbeta med trygghet och studiero. Du har en klar pedagogisk insikt och förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn. 

 

Du kommer att ingå i ett lärarteam som samarbetar kring undervisningen och hjälps åt att leda eleverna mot deras mål, både kunskapsmässigt och socialt. Du deltar aktivt i teamets olika uppgifter och bidrar med dina idéer och erfarenheter. 

 

Du blir en central person i organisationen och ser utvecklingsarbete och samarbete med övriga pedagoger som en självklar del av arbetet. 

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och utveckla det pedagogiska arbetet omkring våra elever. Du är kreativ, vågar tänka nytt och drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du är leg. grundskollärare med inriktning F-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av samverkan med fritidspedagoger/lärare i fritidshem och förskollärare. 

 

Du har en klar pedagogisk insikt och har förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är flexibel och har en positiv elevsyn. En stark tro på samarbete som en framgångsfaktor för den pedagogiska utvecklingen är en självklarhet för dig. 

 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

100% Individuell lönesättning

Tillträde: 2019-08-13

Referensnummer: A860664

 

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. 

 

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. 

Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 

 

• När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693. 

• Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

• Inom vår verksamhet gäller lagen om registerkontroll (SF 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. 

• Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. 

 

 

Sista ansökningsdag

2019-06-07

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.nykoping.se

 

Kontakt

Petra Bergenbrant

Rektor

0155-45 78 13

petra.bergenbrant@nykoping.se

 

Charlotta Milosavljevic Olsson

Bitr. rektor

0155-45 76 99

charlotta.milosavljevic.olsson@nykoping.se

 

Fackliga företrädare

Lärarförbundet

Facklig representant

0155-24 84 67

lararforbundet@nykoping.se

 

Lärarnas Riksförbund

070-301 10 92

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Kiladalens södra skola, Jönåker söker grundskollärare F-6