Nyköpings kommun

Grundskollärare 4-6, matematik och NO till Dammlötskolan

Om arbetsplatsen

I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. 

Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar. Vill du vara delaktig i vårt arbete med utbildning för ett starkare samhälle? 

Vill du arbeta på en liten skola så är denna tjänst något för dig. Dammlötskolan är en kommunal grundskola, belägen på landet i Runtuna. Skolan har ett stort upptagningsområde och de flesta av skolans elever åker skolskjuts till och från skolan. På skolan finns förskoleklass t o m åk 6 med sammanlagt ca 120 elever. Dammlötskolan är en relativt liten skola med den lilla skolans fördelar där alla elever och lärare känner varandra väl. På skolan arbetar vi för att barnen ska känna trygghet och glädje i arbetet och på fritiden. Dammlötskolan ingår i rektorsområde E som består av tre skolor. Våra fokusområden i rektorsområdet är kollegialt arbete som en framgångsfaktor och ledarskapet i klassrummet.

 

 

Arbetsuppgifter

Dammlötskolan söker dig som vill vara med och göra skillnad för eleverna i deras livslånga lärande. Attraktiva lärmiljöer och moderna lärare ger unika möjligheter. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till elevens kompetenser. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en trygg, strukturerad och stimulerande lärmiljö för eleverna.

 

Du kommer att få möjlighet att arbeta i ett team med två kollegor kring 50 elever. Till stöd för dig i ditt arbete som lärare finns det en elevhälsa som består av specialpedagog, skolsköterska, socialpedagog, kurator, IKT-pedagog och skolledning. Eleverna har tillgång till egna Chromebooks och det finns Smartboards i varje klassrum.

 

 

Kvalifikationer

Du har grundlärarexamen med legitimation för årskurserna 4-6. 
Du har en klar pedagogisk insikt och har förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är en närvarande och medforskande lärare som utmanar och stimulerar eleverna till utveckling. En stark tro på teamarbete och kollegialt lärande som en framgångsfaktor för den pedagogiska utvecklingen är en självklarhet för dig. Du är flexibel, positiv med en glädje över att arbeta tillsammans med eleverna med deras starka sidor i fokus. 

Från och med 1 december 2013 gäller legitimationskrav vid tillsvidareanställning. Bifoga din legitimation i din ansökan. 
Intervjuer komma att ske löpande. 

 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Individuell lönesättning

Enligt överenskommelse

Referensnummer: A853659

 

 

Ersättning

Löneform: Månadslön
Individuell lönesättning

 

 

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. 

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. 
Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 

• När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693. 
• Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
• Inom vår verksamhet gäller lagen om registerkontroll (SF 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-31

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

http://www.nykoping.se

 

Kontakt

Katja Ahlin

Bitr. rektor

0155-24 88 27

katja.ahlin@nykoping.se

 

Carina Hall

Rektor

0155-24 88 20

carina.hall@nykoping.se

 

Fackliga företrädare

Lärarförbundet

0155-24 84 67

 

Lärarnas Riksförbund

070-301 10 92

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Grundskollärare 4-6, matematik och NO till Dammlötskolan