Nyköpings kommun

Fritidspedagoger till Tunabergs skola, Nävekvarn

Om arbetsplatsen

I Nyköping tror vi på utbildning som ger både goda resultat och stärker de värden som skapar ett hållbart samhälle. Vi ser förskolan, skolan och våra arenor för kultur och bildning som några av de viktigaste platserna för att skapa förutsättningar för demokrati och möten utifrån allas olikheter. 

 

Vi vet vilka utmaningar vi har - vi arbetar kollektivt och kollegialt och våra satsningar kan bara möjliggöras genom modiga och professionella medarbetare och chefer som är trygga förebilder för våra barn och ungdomar och som leder arbetet vidare mot våra högt ställda målsättningar. Vill du vara delaktig i vårt arbete med utbildning för ett starkare samhälle? 

 

Tunaberg skola, Nävekvarn ligger vid Bråvikens strand ca 2,5 mil från Nyköping. På skolan finns elever från förskoleklass till åk 6. På skolan är det ca 65 elever. Klasserna är indelade i förskoleklass-1, åk 2-3, åk 4-5 och åk 6. Här finns även fritidsavdelningen Skeppet för skolans elever. Fritidshemsverksamhetens mål är att skapa en trygg miljö med goda kamratrelationer i en trygg grupp där alla får synas och höras samt lära sig att lyssna och ta hänsyn till varandras olikheter och behov. Vi jobbar för ”Elevens bästa skoldag – varje dag”, där fritidshemmets verksamhet blir en viktig del. 

 

Skolans fantastiska läge med bl.a. närhet till naturen, skapar mycket goda förutsättningar för utomhusverksamhet, tillgång till idrottssalar etc. på em, skapande verksamhet mm. Vi arbetar i ett litet arbetslag med stora möjligheter till nära samarbete och korta beslutsvägar. 

Core Values: Trygghet, Glädje, Kvalitet, Lärande. 

 

 

Arbetsuppgifter

Nyköpings kommun söker fritidspedagoger som vill vara med och göra skillnad för eleverna i deras livslånga lärande. Attraktiva lärmiljöer och moderna fritidspedagoger ger unika möjligheter. Vi arbetar utifrån skolans läroplan och använder digitala verktyg i arbetet med pedagogisk dokumentation. Vår verksamhet genomsyras av ett positivt synsätt och vi har en stark tilltro till barnens kompetenser. 

 

Som fritidspedagog arbetar du efter läroplanen för att komplettera skolan och erbjuda barnen en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid. Du ser till barnens behov och intressen och stödjer barnen i deras utveckling såväl intellektuellt som socialt. 

 

 

Kvalifikationer

Du har fritidspedagogexamen/grundlärare fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med barn och ungdomar. 

 

Du har en klar pedagogisk insikt och har förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är en närvarande och medforskande pedagog som utmanar och stimulerar eleverna till utveckling. En stark tro på samarbete som en framgångsfaktor för den pedagogiska utvecklingen är en självklarhet för dig. 

 

Erfarenhet krävs

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

100% Individuell lönesättning

Enligt överenskommelse

Referensnummer: A849949

 

 

Övrigt

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare. 

 

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice. 

 

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. 

Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer. 

 

• När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693. 

• Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 

• Inom vår verksamhet gäller lagen om registerkontroll (SF 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. 

• Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. 

 

 

Sista ansökningsdag

2019-03-07

 

Arbetsplats

Nyköpings kommun

 

Kommun

Nyköping

 

Yrkeskategori

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

2

 

Läs mer

http://www.nykoping.se

 

 

Kontakt

Lena Strand

Bitr Rektor

0155-24 88 91

lena.strand2@nykoping.se

 

 

Fackliga företrädare

Lärarförbundet

0155-24 84 67

 

Lärarförbundet

Facklig representant

0155-24 84 67

lararforbundet@nykoping.se

 

Kommunal

Fackförbund

010-4428710

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Nyköping

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Nyköpings kommun

Alla jobb hos Nyköpings kommun

Liknande jobb Fritidspedagoger till Tunabergs skola, Nävekvarn