Norrtälje kommun

Lärare Gottsta skola

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill dela arbetsglädje med oss på Gottsta skola och vill bidra till alla elevers utveckling. Vi söker dig som är behörig att undervisa årskurserna 4-6. Ditt fokus är kunskapsuppdraget samtidigt som du ser vikten av att skapa goda relationer med alla elever. Du är en god förebild och har en tro att alla elever har möjlighet att lyckas i skolan. Du har klassansvar och mentor för en av skolans klasser på mellanstadiet och samverkar med kollegor kring undervisningen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med lärarlegitimation för undervisning i årskurs 4-6. Du får energi av att arbeta tillsammans med kollegor och utgår från relevant forskning i din praktik. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare. Vidare ser vi också att du har ett utvecklat förhållningssätt mot att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla. Du bidrar med engagemang, energi och kunskap i arbetslaget och intresse för att ständigt arbeta med utveckling av både din egen och skolans praktik. Du trivs med att arbeta kollegialt och lära tillsammans med dina kollegor för alla elevers bästa. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad och har höga ambitioner gällande kvalitet.

 

Om arbetsplatsen

Gottsta skola ligger strax utanför Hallstavik i samhället Häverödal. Vi är en 1-parallelig skola med ca 170 elever med ett tillhörande fritidshem. Skolan ligger med naturen som granne och det finns fina möjligheter till att använda naturen som undervisning eller aktiviter i idrotten. På skolan arbetar en engagerad personalgrupp som har roligt tillsammans. 

 

Så tycker medarbetare 

"All personal ser elevernas möjlighet att växa, utvecklas och få en tillit till sin egen förmåga!” – Carina Oskarsson, speciallärare

 

”Här på skolan har vi härliga kollegor som stöttar och peppar varandra. Alla barn är allas barn är fokuset och vi strävar alltid efter hur allt i verksamheten ska bli så bra som möjligt med hjälp av varandra. ” – Rebecca Jansson, lärare åk4

 

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

Anställningsform

Tillsvidare, 60-100% beroende på kompetens

Vid tillsvidareanställning kan provanställning komma att tillämpas

Tillträde datum 240812 eller enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

 

Sista ansökningsdag:

2024-07-24

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

 

Kontaktpersoner

Facklig representant Sveriges lärare

Rebecca Jansson, rebecca.jansson@norrtalje.se 

Martin Einarsson, martin.einarsson@norrtalje.se 

 

Om oss

Vi är Norrtälje – en kommun där gamla traditioner möter nya idéer. Där närheten till storslagen natur och storstadspuls finns inom räckhåll. Här är vi drygt 3 400 medarbetare som varje dag arbetar för att våra drygt 66 000 invånare ska få leva i ett tryggt och välmående samhälle.

 

Här vill vi göra plats för olika perspektiv, tankar och behov. Vi vill hjälpas åt och dela lärdomar, framgångar och glädje medan vi tillsammans utvecklar Norrtälje kommun. Läs gärna mer om vår värdegrund Invånaren först - Allas lika värde - Höga förväntningar och Vår vision Global livsstil – lokalt liv

 

Vi erbjuder mindre hyreslägenheter under det första året på din nya anställning – så att du i lugn och ro får tid att hitta din drömbostad.

 

Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

 

Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

 

Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

 

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med försäljare av rekryteringstjänster.

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 24 juli . Arbetsort : Norrtälje

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Norrtälje kommun

Alla jobb hos Norrtälje kommun

Liknande jobb Lärare Gottsta skola