Norlandia förskolor

Driven och engagerad förskollärare sökes

Välkommen till Norlandia!

Vårt mål är att ge barnen Livslång lust till lek och lärande. Alla barn ska trivas och utvecklas hos oss – från den dagen de kommer in genom dörren första gången till den dagen de lämnar oss! Vi söker en erfaren och driven förskollärare som brinner för sitt yrke och barns utveckling.

 

Beskrivning av tjänsten som förskollärare

Du har tydligt barnfokus som återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen samt intresse för språk, litteratur, natur och utevistelse. Du bör vara väl insatt i och kunna utföra ett systematiskt kvalitetsarbete digitalt, där du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation, reflektion, analys, och utvärdering. Du är van vid ett projekterande och reflekterande arbetssätt där systematik och förmågor kopplas till lärandeobjekt utifrån barnens intressen, vår miljö och böcker vi läser.

 

Du vill vara med och skapa och bygga upp en god pedagogisk miljö för lek, utveckling och lärande och har kunskap och idéer om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du är legitimerad förskollärare med erfarenhet som merit och vill vara med och utveckla Norlandias vision "Nya upptäckter - varje dag" samt möta vardagen med arbetsglädje och drivkraft. Du ser det kompetenta barnet och möter varje människa utifrån att "alla kan och vill".

 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kompetens, förmåga att bygga goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor, ansvarskänsla, respektfullt förhållningssätt och engagemang.

 

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- alla vanligt förekommande arbetsuppgifter som legitimerad förskollärare

• Leda veckoreflektioner i ditt arbetslag

• Ingå i lokalt kvalitetsteam

• Planera, bedriva och utvärdera undervisning

• Följa och se till att förskolan ligger i fas i årshjulet

• Medverka på förskollärarreflektioner

• Medverka på lokala eller regionala interna utbildningsdagar

 

Vi erbjuder dig

• Vi erbjuder kontinuerligt kollegialt lärande

• Kompetensutveckling

• Arbetskläder

• Pedagogiska måltider

• Friskvårdsbidrag (vid anställning över 6 mån)

• Möjlighet till ferietjänst

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vårt värdegrundsarbete som utgår från styrdokumenten samt Norlandias värdegrund CARE – competence, ambitious, respect, energetic.

 

Du har goda förmågor att skapa trygga vårdnadshavare och du kommunicerar väl i svenska språket i både tal och skrift.

 

Du har goda pedagogiska kunskaper och är förtrogen med förskolans styrdokument samt har mycket god förmåga att omsätta detta i den dagliga verksamheten. Du är kreativ och intresserad av att skapa spännande pedagogiska miljöer och för dig är IKT i undervisningen naturligt.

 

Du är arbetslagets naturliga ledare, du vill driva och utveckla verksamheten tillsammans med arbetslaget på ett ödmjukt sätt.

 

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

 

Övrig information

• Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

• Omfattning: 100%

• Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

 

Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

 

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor: Susanne Helén 076-2728295

Bitr. rektor Jennie Olin 076-1070487

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Norlandia förskolor

Alla jobb hos Norlandia förskolor

Liknande jobb Driven och engagerad förskollärare sökes