Noblaskolan

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Noblaskolan Hemdal

Plats

Västerås

 

Sista ansökningsdatum

2024-08-04

 

Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av tydliga strukturer, höga förväntningar, undervisning av hög kvalitet samt trygghet och studiero ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

 

Noblaskolan Hemdal är en trevlig skola med mycket hjärta och stort fokus på eleverna.  Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra medarbetare vare sig man arbetar i fritidshemmet, skoldelen eller i övriga befattningar på skolan. I arbetet stöttar vi och utmanar varandra så vi alla når ännu längre. Noblaskolorna har ett tydligt koncept som vi arbetar efter - Noblakoden. Den innebär att vi har hög akademisk ambition och arbetar med strukturerad undervisning både i skolan och på fritidshemmet genom att ställa krav, stötta och utmana eleverna. Vi har ett gemensamt förhållningssätt kring förväntningar, struktur, trygghet och trivsel som är viktigt för en bra skol-och arbetsmiljö.  

 

Skolan ligger i en lugn och naturnära miljö i före detta Folkets Park vid Hemdal med närhet till kommunikationer. En del av skolan är inrymd i Dansrotundans ombyggda lokaler vilket skapar möjlighet till nytänkande i verksamheten.

 

Vi är en fristående grundskola från förskoleklass till och med årskurs 9 med integrerat fritidshem för elever i årskurserna F-5. Skolan är fördelad på två olika byggnader med årskurs F-5 i den ena, Rotundan, och årskurs 6-9 i den andra, Hemdal.

 

Skolans fritidshem är fördelat för årskurserna: F-1, åk 2 och åk 3-5. Arbetar man i fritidshemmet så är man i klass på förmiddagen och i klassens fritids på eftermiddagen.

 

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.noblaskolan.se/Hemdal 

 

Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Noblaskolan Hemdal

 

Ditt uppdrag

Du ansvarar för undervisningen i fritidshemmet samt kombinerar med arbete som fritidskontakt i klass i skolan. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att enligt läroplanens mål skapa kvalitetssäkrad undervisning i fritidshemmet som är intresseväckande och entusiasmerande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i fritidshem.

 

I rollen som lärare i fritidshem hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och utvärdera eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Du ska arbeta nära skolans personal för att skapa en röd tråd i elevens hela skoldag så att skola och fritids hänger samman. Vi eftersträvar att se oss som en gemensam enhet på skolan. 

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Noblaskolan

Alla jobb hos Noblaskolan

Liknande jobb Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Noblaskolan Hemdal