Nacka kommun

Eklidens skola söker lärare i NO och matematik

Nackas kommunala skolor når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium.

Eklidens skola ligger i centrala Nacka, nära Nacka Forum med goda förbindelser till centrala Stockholm. Verksamheten omfattar högstadium och grundsärskola med drygt 800 elever. Totalt finns 95 medarbetare på skolan. Vi har en varm atmosfär med starkt engagerade professionella pedagoger och skolledare. Vi har väl utvecklade profiler inom ramen för elevens val med språk och kultur, musik, idrott, samhällsvetenskap och naturvetenskap som stärker elevernas lärande. Vår vision är en skola där alla trivs och utvecklas optimalt.

 

 

Vi söker dig som vill komplettera vårt kompetenta lärarteam när vi möter det stora söktrycket till vår skola. Vi söker just nu lärare i NO och matematik till våra studiemotiverade idrottsklasser som kan vara med när höstterminen startar. Vi har en varm atmosfär med starkt engagerade professionella pedagoger och skolledare. Förutom idrottsprofil har vi profilklasser inom språk- och kultur, musik, samhällsvetenskap och naturvetenskap som stärker elevernas lärande. Vi har haft väldigt fina meritvärden de senaste åren, drygt 270 poäng, och har en hög grad av nöjda och trygga elever på skolan i förhållande till andra skolor i Nacka. Skolan har under de senaste åren renoverats och vi har bland annat 4 nyrenoverade NO-salar och ett nytt ventilationssystem.

 

Eklidens skola ligger i centrala Nacka nära Nacka forum med goda förbindelser till centrala Stockholm. Verksamheten omfattar högstadium med ca 850 elever samt särskola. Totalt finns 100 medarbetare på skolan som hjälper eleverna att lyckas. Hos oss ska alla elever stimuleras och uppmuntras till att känna lust att lära och utvecklas.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i arbetslag och ämneslag med stor frihet att tillsammans forma och utveckla undervisningen inom olika ämnen. Hos oss har alla elever tillgång till olika digitala verktyg och det är viktigt att du vill arbeta med verktygen som en naturlig del av undervisningen. Klassernas storlekar varierar mellan 20-26 elever.

 

Som lärare i NO och matematik kommer dina arbetsuppgifter utöver undervisningen innebära ett delat ansvar för en klass. Vi arbetar med Infomentor där du registrerar elevresultat, frånvaro och information om din undervisning till eleverna i din klass. Parallellt med Infomentor använder vi Google Apps for Education som lärplattform i de olika ämnena. Skolan har under flera år arbetat mycket med IKT. Det är viktigt att du kan och vill använda verktygen i din undervisning.

 

Vi erbjuder dig som vill vara med och växa med oss, ett mycket spännande och omväxlande arbete på en attraktiv arbetsplats med trevliga kollegor. Som medarbetare har du tillgång till gym i nära anslutning till skolan och en friskvårdspeng på 1 500 kr om året.

 

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som: 
- är legitimerad lärare 
- är behörig att undervisa i matematik och naturvetenskapliga ämnen 
- är digitalt driven och har erfarenhet av att arbeta i olika digitala stödsystem.

Vi vill att du: 
- är modig, kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter 
- tillsammans med dina kollegor vill utveckla undervisningen 
- är nytänkande och prövar nya lösningar för att tillvarata varje elevs potential

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande.   

 

Anställningen

Tillträde: 12 augusti 2019 snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidare 
Omfattning: Heltid 
Löneform: Månadslön 
Arbetstid: Dagtid

 

Upplysningar

Mikael Nyström Bitr. rektor 
Telefon: 08-718 97 02 
Mobil: 0704319702 
E-post: mikael.nystrom@nacka.se

 

Fackliga företrädare

Héléne Fischer Guste LR 
Telefon: 08- 718 89 75 
Mobil: 0704318975 
E-post: helene.fischer.guste@nacka.se

 

Ansökan

Ansök senast den 1 juni 2019 här eller via nacka.se/lediga jobb. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt.

 

Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev utan hänvisar till vår hemsida. Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Löneform

Fast lön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Nacka

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/331

Kontakt

  • Mikael Nyström, 087189702

Facklig företrädare

  • Héléne Fischer Guste, Lärarnas Riksförbund, 087188975

Sista ansökningsdag

2019-06-01

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 1 juni . Arbetsort : Nacka

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Nacka kommun

Alla jobb hos Nacka kommun

Liknande jobb Eklidens skola söker lärare i NO och matematik