Munkedals kommun

Vi söker tre pedagoger till Munkedalsskolans fritidshem

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

 

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

 

Vill du bidra till att utveckla våra elever till att nå sin fulla potential? Då vill vi gärna ha en dialog med dig!

Munkedalsskolan är en f-6 skola med tillhörande fritidshem och belägen i centrala Munkedal. På vår skola arbetar engagerade och kunniga pedagoger utifrån tanken att alla elever är allas ansvar. Vår målsättning är att alla som arbetar eller studerar vid Munkedalsskolan ska se sig som en viktig kugge i hjulet och få de bästa förutsättningarna för att utvecklas. Alla elever ska få utveckla sin fulla potential mot målet, men vägen till målet kan se mycket olika ut. Som ett resultat av detta jobbar vi utifrån tesen att rättvist inte alltid behöver betyda att alla gör lika. För att nå goda resultat både som elev och medarbetare ser vi trygghet, trivsel och känslan av att vara med och påverka som centrala ledord i allt vi gör och vi jobbar ständigt för att fortsätta utveckla dessa områden.

 

Arbetsuppgifter

Inför hösten 2024 söker vi tre pedagoger till vårt fritidshem.  Grunden för arbetet är att skapa en god undervisning för eleverna på Munkedalskolans fritids. Fritidshemmet på Munkedalsskolan består av fyra avdelningar som varvar undervisningen med att jobba på respektive avdelning, men även tillsammans.  Vår personal och våra elever får använda sin kompetens och sitt intresse för att jobba och utveckla det man brinner för. Vidare är ett gott samarbete kollegor emellan samt med elevers vårdnadshavare en viktig del i arbetet. Under skoldagen arbetar du i skolan och är då ett stöd till läraren i undervisningen. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, exempelvis fritidsledare eller likvärdig utbildning. Du ska också ha erfarenhet av arbete på fritidshem och erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilda anpassningar. Du känner dig trygg i rollen att möta alla elever där de befinner sig och har framgångsrikt arbetat inom detta område.

 

Viktigt för god undervisning är att du har förmåga att se elevers olika behov och kan möta varje elev på den nivå den befinner sig. Stor vikt kommer därför läggas vid framgångsrikt arbete med elever som utmanar oss i pedagogrollen. 

 

På skolan råder en god laganda, en stor vilja att utveckla sig själv, sin undervisning och skolan som helhet och vi ser att du delar denna syn på en god arbetsplats. Genom din samarbetsförmåga bidrar du till att Munkedalsskolan är en plats vi trivs på, utvecklas och når goda resultat. Vi tycker att vi nått långt i detta arbete och med med dig i vårt lag hoppas vi nå ännu längre. 

 

Några saker vi vill informera dig om

  • Vi vill att du innan anställning uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret.
  • Provanställning på tjänsten kan eventuellt komma att tillämpas.
  • Vi kommer att genomföra löpande intervjuer, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

 

Vår kommun

Munkedals kommun ligger belägen mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till motor- och järnväg. Kommunen har ca 10 600 invånare och inom kommunens organisation arbetar cirka 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vi har ett välmående näringsliv med stor potential, föreningar inom varierade områden, ett stort utbud av aktiviteter och mycket mer. Allt detta tillsammans med vår organisation och alla våra invånare utgör det grunden för vad som gör vår kommun till det den är.

 

Tillsammans är vi Munkedals kommun!

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

3

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Munkedal

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/21

Kontakt

Charlotta Liljedahl, 0524-18240

Facklig företrädare

Kommunal, 0524-18278

Sista ansökningsdag

2024-05-22

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om ungefär en timme . Arbetsort : Munkedal

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Munkedals kommun

Alla jobb hos Munkedals kommun

Liknande jobb Vi söker tre pedagoger till Munkedalsskolans fritidshem