Munkedals kommun

Lärare till Munkedalsskolan

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

 

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

 

Vill du bidra till att utveckla våra elever till att nå sin fulla potential?  Vi välkomnar dig som vill utvecklas som lärare tillsammans med oss!

Då en av våra lärare skall vara tjänstledig söker vi nu en kollega på ett vikariat inför läsåret 24-25, klasslärare till år tre. På vår skola finns en god laganda, en stor vilja att utveckla sig själv, sin undervisning och skolan som helhet. Vi vill nå framgång genom ett gott samarbete där alla som jobbar på skolan ser sig som en viktig kugge i vårt gemensamma mål, som är att göra Munkedalsskolan till en plats att trivas, utvecklas och nå goda resultat. Vi tycker att vi nått långt i detta arbete och med dig i vårt lag hoppas vi nå ännu längre. 

 

Vi erbjuder Dig

  • Kollegor som vill utveckla verksamheten och där ett kollegialt lärande är en naturlig del av arbetsdagen hos oss.
  • Våra medarbetares hälsa är viktig för oss, både på och utanför arbetet, därför erbjuder vi bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, rabatter på gymkort samt tillgång till träningslokalen Styrkan.

 

Beskrivning av jobbet

Vi vill skapa en hållbar arbetsmiljö, för såväl pedagoger som elever, och hög kvalitet på undervisning, som båda gynnas av ett kollegialt förhållningssätt och lärande. Vi arbetar utifrån tanken att eleverna till stor del ska vara producenter i undervisningen och tänker att kooperativ undervisning är en metod för att uppnå detta. Så vi hoppas att du tycker det är ett tilltalande arbetssätt för att bedriva undervisning. Som klasslärare hos oss ingår det att planera, dokumentera, analysera samt utvärdera elevernas kunskaper i förhållande till läroplanen. Du har erfarenhet av:

  • Att vara en behörig lärare och har legitimation att undervisa i årskurs f-6.
  • Meriterande för tjänsten i år tre är om du har erfarenhet av att ha undervisat i år f-3.

En av dina framgångsnycklar är din samarbetsförmåga som gör att du skapar förtroendefulla relationer med så väl elever, kollegor och vårdnadshavare på vår skola. Din förmåga att se elevers olika behov och kan möta varje elev på den nivå där den befinner sig är mycket värdefull för oss. Likväl som din förmåga att skapa struktur men också din flexibilitet och kreativitet att ta dig an oförutsedda situationer som uppstår. Om det är förmågor som du känner dig trygg i då väntar ett givande uppdrag för dig hos oss.

 

Några saker vi vill informera dig om

  • Innan anställning vill vi att du visar ett utdrag ur belastningsregistret. 
  • Vi kommer genomföra intervjuer löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

 

Vår kommun

Munkedals kommun ligger belägen mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till motor- och järnväg. Kommunen har ca 10 600 invånare och inom kommunens organisation arbetar cirka 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vi har ett välmående näringsliv med stor potential, föreningar inom varierade områden, ett stort utbud av aktiviteter och mycket mer. Allt detta tillsammans med vår organisation och alla våra invånare utgör det grunden för vad som gör vår kommun till det den är.

 

Tillsammans är vi Munkedals kommun!

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Anställningen avslutas

2025-06-13

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

2024-08-01

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Munkedal

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/34

Kontakt

Charlotta Liljedahl, 0524-18240

Facklig företrädare

Sveriges lärare, 0524-18000

Sista ansökningsdag

2024-06-30

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Munkedal

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Munkedals kommun

Alla jobb hos Munkedals kommun

Liknande jobb Lärare till Munkedalsskolan