Munkedals kommun

Bildlärare till Kungsmarksskolan

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna?

 

Varmt välkommen till oss i Munkedals kommun!

Kultur- och utbildningsförvaltningen vill erbjuda den utbildning, omsorg och inspiration som våra små och stora medborgare behöver genom livets olika utvecklingsskeden. Kultur och utbildningsförvaltningen består av två avdelningar - avdelning skola och avdelning förskola och kultur och fritid. I verksamheterna inom avdelning skola ingår alla skolformer från förskoleklass till vuxenutbildning samt elevhälsan. Avdelning förskola innefattas av kommunens alla förskolor och dagbarnvårdarna samt kultur och fritid bestående av bibliotek, kulturskolan och ung fritid.

 

Vill du bidra till att utveckla våra elever till att nå sin fulla potential? Då vill vi gärna berätta mer för dig om vårt uppdrag!

 

Välkommen till oss på Kungsmarksskolan med ca 360 elever från årskurs 7 till 9 och vi finns i centrala Munkedal. Skolan är kommunens enda högstadium och du får en unik möjlighet att arbeta med kommunens alla tonåringar. Skolan har en särskild undervisningsgrupp samt en anpassad grundskoleklass.

 

Kungsmarksskolan är organiserad så att samtlig personal är indelad i tre arbetslag. Vår elevhälsa består av rektor, biträdande rektor, socialpedagoger, kurator, fritidsledare, SYV, skolpsykolog, specialpedagog, speciallärare och skolsköterska. Elevhälsan samverkar även med flera yttre samarbetspartner under skoltid för elevernas bästa. 

 

Vår arbetsplats präglas av stort engagemang och arbetsglädje. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter att våra elever ska känna att skolan är meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

 

Beskrivning av jobbet

Du kommer att undervisa i ämnet bild och du ingår i ett av skolans tre arbetslag. Förutom undervisning så kommer du planera, dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevers utveckling i ditt ämne. Du ingår även i ett eller två av skolans ämneslag, baserat på din kompetens.

 

Du ser dokumentation och bedömning av elevers kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete och du utvecklar ständigt din undervisning som på så sätt leder till skolutveckling. Du kommer vara en del av vårt utvecklingsarbete trygghet och studiero. Målet är att skapa än mer studiero och på så sätt ge alla elever de kunskaper som behövs i livet. Du har erfarenhet av:

  • att vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i ämnet bild
  • om du har fler behörigheter ser vi det som meriterande

Det är av stor vikt att du är en god ledare som skapar relationer och har lätt för att samarbeta, är lyhörd för varje elevs behov samt är en trygg person. Vi värdesätter din flexibilitet och lösningsorienterade förmåga så att arbetet med eleverna utvecklas. 

 

Några saker som vi vill informera dig om 

  • Vi vill att du uppvisar innan anställning ett utdrag ur belastningsregistret.
  • Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas för tjänsten.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

 

Vår kommun

Munkedals kommun ligger belägen mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till motor- och järnväg. Kommunen har ca 10 600 invånare och inom kommunens organisation arbetar cirka 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vi har ett välmående näringsliv med stor potential, föreningar inom varierade områden, ett stort utbud av aktiviteter och mycket mer. Allt detta tillsammans med vår organisation och alla våra invånare utgör det grunden för vad som gör vår kommun till det den är.

 

Tillsammans är vi Munkedals kommun!

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

aug - 2024

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Munkedal

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/30

Kontakt

Frida Sjöberg, 0524-18250

Wiveca Doyle, 0524-18251

Facklig företrädare

Sveriges lärare, 0524-18000

Sista ansökningsdag

2024-05-29

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Munkedal

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Munkedals kommun

Alla jobb hos Munkedals kommun

Liknande jobb Bildlärare till Kungsmarksskolan