Malmö stad Gymnasie- och Vuxenutbildningsförvaltningen

Lärare i spanska och svenska eller engelska till Malmö Citadellsgymnasium

Vi på Malmö Citadellsgymnasium söker en lärare för undervisning i spanska i kombination med svenska eller svenska som andraspråk eller engelska.  

 

Arbetsuppgifter

Som lärare arbetar du för att eleverna ska utveckla sin fulla potential – både kunskapsmässigt och socialt. Du stödjer, motiverar och stimulerar varje elev till att uppfylla kunskapskraven utifrån sina förutsättningar. I ditt arbete ingår planering, undervisning och bedömning samt utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten, i enlighet med skolans styrdokument.

 

Vi är en lärande organisation som främjar kunskapsutbyte, där du befinner dig i en miljö som genomsyras av kollegialt lärande och utveckling. Tillsammans med kollegor arbetar du för att skapa en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal. Du är även med och bidrar till kvalitets- och utvecklingsarbetet på skolan.

 

Kvalifikationer

Krav:

  • lärarlegitimation
  • behörighet att undervisa i spanska på gymnasienivå
  • behörighet att undervisa i svenska eller svenska som andraspråk eller engelska på gymnasienivå
  • vana att använda digitala verktyg för kommunikation och pedagogik
  • mycket god svenska i tal och skrift.

Meriterande:

  • erfarenhet av undervisning i aktuella ämnen
  • erfarenhet av annan undervisning eller pedagogiskt arbete.

Vi söker dig som är trygg i lärarrollen och som skapar goda förutsättningar för elevernas lärande och utveckling. Du anpassar undervisningen efter elevens och gruppens förutsättningar och förkunskaper genom ett kreativt förhållningsätt och en mycket god pedagogisk förmåga. Ditt arbetssätt präglas av god struktur och du prioriterar och organiserar uppgifter effektivt. Därtill bidrar du till goda samarbeten och du kommunicerar öppet, tydligt och lyhört med din omgivning.

 

Om arbetsplatsen

Malmö Citadellsgymnasium erbjuder program inom ekonomi, försäljning och service, samhällsvetenskap, samt teknik. Alla skolans utbildningar inriktas mot framtidens nya arbetsmarknad, där innovation, hållbarhet och digitalisering tar allt större plats. På Malmö Citadellsgymnasium får både medarbetare och elever en möjlighet att tillsammans forma sin nya skola. 

 

Vill du veta mer om oss? Besök: Malmö Citadellsgymnasium - Malmö stad (malmo.se) 

 

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 

 

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal tjänster: 1

Tillträde: 9 augusti 2024

 

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och anpassad gymnasieskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/belastningsregistret?mtm_campaign=utdrag&mtm_kwd=post0623

 

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

 

Om tjänsten

Ansök senast

27 maj 2024.

anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Referensnummer

20241030

 

Kontakt

Jonas Frankel

Rektor

jonas.frankel@malmo.se 

070-7824008

Fredrik Björkman

Facklig företrädare, Sveriges Lärare

fredrik.bjorkman@malmo.se 

040-343078, 0723-576518

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i kärnämnen


Senaste jobben från Malmö stad Gymnasie- och Vuxenutbildningsförvaltningen

Alla jobb hos Malmö stad Gymnasie- och Vuxenutbildningsförvaltningen

Liknande jobb Lärare i spanska och svenska eller engelska till Malmö Citadellsgymnasium