Ludvika kommun

Lärare i fritidshem till Björkås skola

Kom och jobba med oss!                                                                          

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.

 

Som lärare i fritidshemmet, Ludvika anpassad grundskola blir du en i laget där vi jobbar tillsammans för att vara det bästa fritidshemmet för varje elev som går hos oss. I vårt lag jobbar du tillsammans med lärarassistenter och nära samarbete med speciallärare, specialpedagoger, förskollärare, lärare, och ämneslärare.

 

På vår arbetsplats har vi en positiv och lugn stämning där alla har en viktig roll och är lika värdefulla.

 

På vårt fritidshem så har vi ett helhetstänk med samlad skoldag så att fritidshemmet och skolan har ett nära samarbete för elevernas bästa.

 

Vår Vision är ”viktigt på riktigt” vi utforma den bästa undervisningen för varje elevs utifrån styrdokument och lagar med fokus på framtiden och självständighet. Här har vi möjligheter att utforma skolan utifrån elevernas individuella behov och förutsättningar.

 

Att arbeta i den anpassade grundskolan är det många som funderar över, men inte söker. Vi bjuder in alla som är nyfikna på att jobba hos oss till öppethus, torsdag 23/11 17.00-18.00 och måndag 27/11 17.00-18.00. Anmäl till eva.johansson1@ludvika.se 

 

Är du en pedagog som är intresserad och trivs hos oss kan man få stöd från kommunen att vidareutbilda sig till speciallärare med inriktning intellektuell funktionsnedsättning.

 

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshem på Björkås skola har du det pedagogiska ansvaret, viss undervisning under skoltid och delaktig i rastaktiviteter.

 

Du leder och organiserar undervisningen på fritidshemmet så att det blir den bästa undervisningen och en trygg lärandemiljö.

 

Delaktig och ansvarstagande för verksamhetens utvecklingsområden.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med en pedagogisk examen, lärare i fritidshem, fritidspedagog, förskollärare eller lärare mot yngre åldrar. Skulle du också ha en speciallärare utbildning med inriktning utvecklingsstörning är det väldigt meriterande, även erfarenheter från arbete med barn med behov eller arbete i lite grupp är meriterande.  

 

Du får gärna vara insatt i dataprogram som tex Inprint och att ha ett digitalt intresse.

 

För att arbeta i vårt lag behöver du både kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med andra. Vara lösningsfokuserad, flexibel, prestigelös och nyfiken på att lära dig mer. Personliga egenskaper så som att hålla sig lugn, klara stressade miljöer/situationer, möta utåtagerande individer  och vara ledaren i verksamheten. 

 

Du ska även ha b-körkort för att kunna köra skolans minibuss.

 

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

 

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

 

Välkommen till öppet hus, så berättar vi mer! 

Torsdag 23/11 17.00-18.00 

Måndag 27/11 17.00-18.00

Anmäl till eva.johansson1@ludvika.se 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, semestertjänst

Tillträdesdatum: 240108 eller enligt överenskommelse

 

Utdrag från belastningsregistret (för skolan) behöver kunna visas upp om du blir kallad på intervju.

 

Kontaktperson

Rektor Eva Johansson, 0240-863 74 eva.johansson1@ludvika.se 

 

Facklig kontaktperson

Sveriges lärare, via kommunens växel 0240 – 86 000

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 231201. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare.

 

Kontakta oss

Ludvika kommun

info@ludvika.se 

0240-860 00

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Ludvika

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Ludvika kommun

Alla jobb hos Ludvika kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem till Björkås skola