Ludvika kommun

Idrottslärare till Björkås skola

Kom och jobba med oss!

I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen.

 

Som pedagog i Ludvika anpassad grundskola blir du en i laget där vi jobbar tillsammans för att vara den bästa skolan för varje elev som går hos oss. I vårt lag så jobbar du tillsammans med speciallärare, specialpedagoger, förskollärare, lärare, lärarassistenter och ämneslärare (slöjd, idrott, musik, AKK).

 

På vår arbetsplats har vi en positiv och lugn stämning där alla har en viktig roll och är lika värdefulla.

 

Vi har en hög personaltäthet med många möjligheter för att utveckla skolan och undervisningen. Klasserna är uppbyggda med en pedagog och lärarassistenter utifrån behovet som finns i just den klassen. Är du ny specialpedagog/speciallärare/pedagog i vår verksamhet får man handledning av erfarna speciallärare/specialpedagoger.

 

Vår Vision är ”viktigt på riktigt” vi utforma den bästa undervisningen för varje elevs utifrån styrdokument och lagar med fokus på framtiden och självständighet. Här har vi möjligheter att utforma skolan utifrån elevernas individuella behov och förutsättningar.

 

Att arbeta i den anpassade grundskolan är det många som funderar över, men inte söker. Vi bjuder in alla som är nyfikna på att jobba hos oss till öppet hus, torsdag 23/11 17.00-18.00 och måndag 27/11 17.00-18.00. Anmäl till eva.johansson1@ludvika.se

 

Arbetsuppgifter

Är du en pedagog som är intresserad och trivs hos oss kan man få stöd från kommunen att vidareutbilda sig till speciallärare med inriktning intellektuell funktionsnedsättning.

 

Arbetsuppgifter

Som idrottslärare är ditt huvuduppdrag att vara ansvarig för att leda och organisera idrott/motoriklektioner med alla klasser på Björkås skola som är en anpassad grundskola.

 

Delaktig och ansvarstagande för verksamhetens utvecklingsområden på skolan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med en pedagogisk examen/lärarlegitimation (förskollärare eller lärare). Skulle du också ha en speciallärare utbildning med inriktning utvecklingsstörning är det väldigt meriterande, även erfarenheter från arbete med barn med behov eller arbete i lite grupp är meriterande.  

 

Meriterande om du har en idrottsbehörighet eller ett stort engagemang för hälsa och rörelse.

 

För att arbeta i vårt lag behöver du både kunna arbeta självständigt och i nära samarbete med andra. Vara lösningsfokuserad, flexibel, prestigelös och nyfiken på att lära dig mer. Personliga egenskaper så som att hålla sig lugn, klara stressade miljöer/situationer, möta utåtagerande individer och vara ledaren i klassen. 

 

Du ska även ha b-körkort för att kunna köra skolans minibuss.

 

Det här får du av oss!

Förutom att arbeta med spännande frågor i en varierande vardag får du möjligheten att bli en del av en organisation som upprätthåller viktiga samhällsfunktioner för invånare i Ludvika kommun. Som anställd hos oss har du bland annat tillgång till friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling och växling av semesterdagstillägg. Läs gärna på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

 

I Ludvika kommun arbetar vi efter vår värdegrund Lagandan som består av fyra principer: Relationer, Glädje, Lärande och Driv. Den bygger på samverkan och samarbete, en vi-känsla och en vilja att fortsätta utvecklas. Det är med Lagandan som vi tar oss an vårt uppdrag och strävan mot vår vision om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

 

Välkommen till öppet hus, så berättar vi mer!

Torsdag 23/11 17.00-18.00

Måndag 27/11 17.00-18.00

Anmäl till eva.johansson1@ludvika.se 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100%, ferieanställning

Tillträdesdatum: 240108 eller enligt överenskommelse

 

Utdrag från belastningsregistret (för skolan) behöver kunna visas upp om du blir kallad på intervju. 

 

Kontaktperson

Rektor Eva Johansson, 0240-863 74 eva.johansson1@ludvika.se 

Facklig kontaktperson

Sveriges lärare, via kommunens växel 0240 – 86 000

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 231203. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonssäljare.

 

Kontakta oss

Ludvika kommun

info@ludvika.se 

0240-860 00

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 3 december . Arbetsort : Ludvika

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Ludvika kommun

Alla jobb hos Ludvika kommun

Liknande jobb Idrottslärare till Björkås skola