Lindesbergs kommun

Lärare i hem- och konsumentkunskap samt idrott och hälsa

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och göra skillnad i ungdomars liv? 

 

En ny högstadieskola kommer byggas i Lindesberg och det första spadtaget är redan taget! Detta är en del i en stor satsning på grundskolan och processen är i full gång i. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utforma din framtida arbetsplats. Nybyggd skola, bättre förutsättningar för modern undervisning men samtidigt i denna förändringsresa vill vi skapa arbetsro och stabilitet för dig som pedagog. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss! 

 

Skolledningen består av en rektor och två biträdande rektorer. Tillsammans vill vi arbeta för att skapa en tydligare struktur och ge våra pedagoger förutsättningar för att lyckas i vårt viktiga uppdrag att öka måluppfyllelsen. Hos oss möter du kollegor som är vana att diskutera pedagogiska utmaningar och som tror på kollegialt lärande. Våra medarbetare upplever att det finns ett gott samarbete kollegor emellan, vilket gjort att flera pedagoger valt att återvända till oss, efter att ha provat på en annan arbetsplats. 

 

Hela skolan jobbar med mindre elevgrupper och arbetar aktivt för att integrera IKT i lärandet och därmed höja måluppfyllelsen. Vi söker dig som aktivt kan utmana inom bedömning för lärande och nytänkande undervisning genom fantasi och idérikedom. Du förväntas vara medskapande i skolans utveckling för att möta dagens, men även morgondagens behov. 

 

Stadsskogsskolan är den enda högstadieskolan i Lindesbergs tätort. Vi har ca 420 elever i åk 7-9 och cirka 50 lärare uppdelade på 7 vertikala arbetslag. I det lokala elevhälsoteamet ingår skolledning, specialpedagoger, skolkurator, skolpsykolog, skolsköterskor samt studie- och yrkesvägledare. I vår verksamhet på Stadsskogsskolan ingår även undervisning för nyanlända, elever med diagnoser inom autismspektrat samt elever i behov av särskilt stöd.

 

 

Arbetsuppgifter

Utöver undervisning kan även mentorskap ingå.

 

 

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i hem- och konsumentkunskap samt idrott och hälsa.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

 

Omfattning: Heltid

 

Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse. 

Vikariatet avser tiden mellan 190401-190619.

 

 

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-01

Referensnummer: BUN:A 2019/8

 

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

 

 

Kontakt

Michael Tybell

Rektor

0581-812 84

michael.tybell@lindesberg.se

 

 

Övrigt

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag. 

 

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss! 

 

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Lindesberg

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Lindesbergs kommun

Alla jobb hos Lindesbergs kommun

Liknande jobb Lärare i hem- och konsumentkunskap samt idrott och hälsa