Lidingö stad

Lärare i matematik, NO och teknik, Torsviks skola

Inom Lärande- och kulturförvaltningen arbetar närmare 1400 medarbetare. Vi ansvarar för förskolor, pedagogisk omsorg och skolor, liksom bibliotek, teater och föreningsliv. Gemensamt för våra verksamheter är att de ska genomsyras av likvärdighet, innovation och livslångt lärande.

 

Torsviks skola är en av Sveriges mest framgångsrika grundskolor. Skolan grundades 1907 och här finns en härlig blandning av nytänkande och tradition. Vi tar emot ca 400 elever i årskurs 7-9 och verksamheten är uppdelad i tre årskursvisa arbetslag, samt ett arbetslag för elevhälsoteamet.

 

Skolan är belägen endast en kvart från T-Centralen.
Till vårt fantastiska kollegium och våra duktiga elever söker vi nu en lärare i matematik, No och teknik. Välkommen med din ansökan! 

 

 

Arbetsuppgifter

Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag och ett ämneslag där mycket av planering och samarbete sker samtidigt som du har stor individuell frihet att utforma din undervisning. Du kommer att undervisa i matematik, No och teknik framför allt i årskurs 7 samt ha delat mentorskap i en klass. 


Hos oss kommer du att erbjudas ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, föräldrar och pedagoger. Alla elever har egen dator och du kommer att arbeta i moderna, fina och välutrustade lokaler. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för eleverna och är väl insatt i skolans uppdrag.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i matematik, No och teknik. Vana att arbeta med IKT är meriterande speciellt Vklass, G-Suite och Google Classroom.

 

Som person är du kreativ, nytänkande och kommer ofta med idéer. Du arbetar bra med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Det är även viktigt att du är självgående och kan leda, motivera och skapa engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet.

 

Övrigt

Betyg och intyg visas upp vid eventuell intervju. 
Tjänsten är tillsvidareanställning på 50% med möjlighet till utökad tjänst längre fram. 

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 Sista ansökningsdag:

2019-05-26

 Arbetsgivare:

Lidingö stad

 Ort:

Lidingö

 Titel:

Lärare i matematik, NO och teknik, Torsviks skola

 Positions:

1

 

 Anställningsform:

Tillsvidareanställning

 Heltid / Deltid:

Deltid

Tjänstens omfattning:

50

Webcruiter ID:

4079533344

   

Kontaktinformation

Facklig representant

nås via stadens växel

 08- 731 30 00

 

Erik Wernolf

Biträdande rektor

 076 831 75 93

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om 20 timmar . Arbetsort : Lidingö

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Lidingö stad

Alla jobb hos Lidingö stad

Liknande jobb Lärare i matematik, NO och teknik, Torsviks skola