Lernia

Utbildare till Fastighetsteknik i Malmö

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning söker en utbildningskonsult till vår Fastighetsteknikerutbildning i Malmö. Vi söker en utbildare med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare.         

 

Du kommer att utbilda inom ramen för gymnasial vuxenutbildning/arbetsmarknadsutbildning. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.       

 

Arbetet kräver att har god pedagogisk förmåga. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen samt stöd i anskaffning av praktikplatser mm.

 

Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär även viss administration och annat kontorsarbete.

 

 

Formell kompetens

Du har lägst gymnasiekompetens från tekniskt program eller fastighetsprogram, yrkeserfarenhet och helst yrkesbevis inom fastighetsområdet. Du ska kunna arbeta med kursmål och vi ser gärna att du har pedagogisk utbildning eller -erfarenhet. Lärarbehörighet är meriterande.

 

 

Din bakgrund

Du har en gedigen och aktuell yrkeserfarenhet från arbete inom fastighetsteknik, fastighetsförvaltning och/eller fastighetsservice. Vi ser gärna att du har arbetsledarerfarenhet samt intresse för vuxnas lärande. Du ska kunna undervisa både praktiskt och teoretiskt inom fastighetsrelaterade kurser och du ska gärna kunna undervisa även inom t ex matematik, verktyg- och materialhantering, systemuppbyggnad och praktisk ellära.

 

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga under sin tid på Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och ska kunna fungera som mentor för våra deltagare.         

 

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar och för att göra det bör du ha, eller kunna skapa, ett bra kontaktnät inom branschen.

 

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

 

 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

 

Tillträdesdag

Snarast, enligt överenskommelse.

 

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef P-O Lindgren, tel 072-254 61 24.

 

Sista ansökningsdatum

2020-11-15

 

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

 

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

 

 

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.

 

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.

 

Besök gärna www.lernia.se.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 november . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Gymnasielärare i yrkesämnen Lärare i praktiska och estetiska ämnen Vuxenutbildningslärare Yrkeslärare


Senaste jobben från Lernia

Alla jobb hos Lernia

Liknande jobb Utbildare till Fastighetsteknik i Malmö