Lärande i Sverige

Vårdlärare till Consensum gymnasium i Lund

Lärande i Sverige AB, Consensum Gymnasium

Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

 

Arbetsbeskrivning - Uppdraget som vårdlärare

Nu har du chansen att bli en del av Consensums fantastiska team. Consensum är ett Utbildningscentrum inom hälso-, vård-, naturvetenskap- samt samhällskunskap i Lund. Vi söker nu en lärare till vårt kompetenta och utvecklingsinriktade team.

 

Hos oss är samarbete en naturlig del av arbetet. I rollen som lärare på Consensum skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt, med att bedöma måluppfyllelsen och tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Consensum är en arbetsplats med kontinuerlig pedagogisk utveckling. Trivseln är hög hos såväl elever som medarbetare.

 

Vi söker en lärare som ska undervisa inom sjukvårdskurser på Vård- och omsorgsprogrammet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad vårdlärare i första hand, men ser också gärna dig som är genuint intresserad av att prova på läraryrket innan du börjar studera till yrkeslärare. 

 

I din roll som lärare ska du ha goda kunskaper om skolans uppdrag och vara väl bekant med aktuell läroplan och övriga styrdokument. Utifrån det ska du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

 

Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap i klassrummet, som både vågar sätta gränser men också bjuder på dig själv. Vi lägger stor vikt på din pedagogiska grundsyn där vi ser att du jobbar aktivt med branschen och lär ute i verkligheten före du lär eleverna ifrån läroböcker. Du ska ha en tro på eleven och att det är eleven som ska vara aktiv på lektionerna. Vi tror på "Learning by doing".

 

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola.

 

Intervjuer och anställning kan komma ifråga innan sista ansökningsdag.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

https://www.larande.se/

 

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:

https://www.realgymnasiet.se/

https://consensum.se/

 

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer här

 

Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

 

Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till framgång.

 

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

7 aug

Löneform

Fast lön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Lund

Län

Skåne län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/156

Kontakt

• Annika Kjellemar, 046-141495

Facklig företrädare

• Johan Bengtsson

Sista ansökningsdag

2024-06-23

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 


Senaste jobben från Lärande i Sverige

Alla jobb hos Lärande i Sverige

Liknande jobb Vårdlärare till Consensum gymnasium i Lund