Lärande i Sverige

Gymnasielärare i samhällskunskap, religion och idrott & hälsa

Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker engagerade medarbetare. 

 

Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet.

Realgymnasiet i Borås startade hösten 2008. Här arbetar cirka 15 medarbetare. Drygt 115 elever studerar på skolan inom utbildningarna Djurvård, Häst, Hund och Natur & äventyr. 

Trivs du i det lilla sammanhanget med korta beslutsvägar och stort utrymme för delaktighet och initiativ?


Har du ett stort elevfokus? Är du trygg i dig själv som person och yrkesmänniska, men samtidigt beredd att anta utmaningar och tänka nytt? Tror du på teamarbete och att vi tillsammans når längre? Drivs du av att utveckla dig själv?


Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare för undervisning i samhällskunskap, religion och idrott och hälsa. Andra ämnen i kombination med dessa kan också vara av intresse. Tjänsten är ett vikariat på deltid under höstterminen 2019. Tjänstens omfattning kan variera beroende på din kompetens och ämneskombination.


Vi tror du känner ett stort engagemang för undervisning och lärande i olika former. Du är flexibel, nyfiken och öppen inför andra människors åsikter och värderingar.

 

Hos oss har du som lärare inte något mentorskap. Vi har heltidsmentorer som coachar eleverna och är länken mellan dig som lärare och elev/vårdnadshavare. Hos oss arbetar vi alla i nära samarbete och vi arbetar gärna ämnesövergripande för att skapa stimulans och nyfikenhet.


Du har ett positivt förhållningssätt med ett tydligt fokus på elevens lärprocess. Du är trygg i din yrkesroll, självständig samt tycker om att vara med och bidra till skolans utveckling.


Varmt välkommen att söka tjänsten!

 


Övrigt
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.


Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryteringsföretag.

Vi erbjuder Erlaskolan och Realgymnasiet på flera platser och växer stadigt. Vi driver 17 skolor i Sverige från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom koncernen har vi dag cirka 600 medarbetare. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare och partners.

 

 

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningen avslutas

2019-12-31

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

190801

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

40-60%

Ort

Borås

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/93

Kontakt

  • Johanna Hane, 0101398101

Facklig företrädare

  • Johan Bengtsson, Lärarnas Riksförbund, 0766-27 43 92
  • Agneta Högstedt, Lärarförbundet, 070-564 28 04

Sista ansökningsdag

2019-05-25

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Borås

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Gymnasielärare i kärnämnen Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Lärande i Sverige

Alla jobb hos Lärande i Sverige

Liknande jobb Gymnasielärare i samhällskunskap, religion och idrott & hälsa