Lärande i Sverige

Gymnasielärare i idrott och hälsa

Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker engagerade medarbetare. 

 

Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet.

Realgymnasiet i Norrköping startade hösten 2003. Här arbetar cirka 35 medarbetare. Cirka 300 elever studerar på skolan inom utbildningarna Djurpark, Häst, Natur & äventyr, Teknik och IT. 

 

Gymnasielärare i idrott och hälsa

Vi erbjuder nu möjligheten att undervisa i kursen idrott och hälsa 1 på vår trevliga skola. Vi är organiserade i tre arbetslag där erfarna och engagerade pedagoger arbetar och du får möjlighet att knyta kursen till flera spännande samarbeten och projekt. 

 

Undervisningen i idrott och hälsa är ungefär på 60 % men det är möjligt att kombinera denna undervisning i ett annat ämne, t ex kan vi ha behov av samhällskunskap, matematik eller andra ämnen. Tjänsten är ett vikariat under hela läsåret 1920. 

 

Vi söker dig som i första hand är legitimerad lärare men du kanske även är i slutskedet av din utbildning och vill kombinera dina studier med undervisning. 

 

Intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande så vänta inte med din ansökan.

 

Vi erbjuder Erlaskolan och Realgymnasiet på flera platser och växer stadigt. Vi driver 17 skolor i Sverige från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Inom koncernen har vi dag cirka 600 medarbetare. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra elever, medarbetare och partners.

 

 

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Tillträde

190805

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

60-100%

Ort

Norrköping

Län

Östergötlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/94

Kontakt

  • Josefin Eriksson, 010-185 84 08

Facklig företrädare

  • Johan Bengtsson, Lärarnas Riksförbund, 0766-27 43 92
  • Agneta Högstedt, Lärarförbundet, 070-564 28 04

Sista ansökningsdag

2019-05-26

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Norrköping

Kategorier : Gymnasielärare i allmänna ämnen Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Lärande i Sverige

Alla jobb hos Lärande i Sverige

Liknande jobb Gymnasielärare i idrott och hälsa