Kungsbacka kommun

Malevik söker kollegor

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Natursköna Malevik söker två nya lagspelare, främst för undervisning i språk och arbete kring litteratur. Vi söker två lagspelare som är positiva förebilder i vardagen, som visar väg genom att tänka nytt och som använder nya verktyg i undervisningen. Vi söker två medarbetare ytterligare som går till jobbet inte bara för att jobba, utan på grund av sitt stora och generösa engagemang i och för andra människor. Vi söker skickliga relationsbyggare som skapar trygghet och delaktighet för elever, föräldrar och kollegor.

 

Vi söker nu dig som är legitimerad lärare för undervisning i följande ämnen/arbete i följande sammanhang:

* 50% moderna språk, spanska.

* 50% moderna språk, tyska.

* 50% svenska åk 4-9.

* samt 50% skolbibliotekarie.

 

 

Hur ser ditt uppdrag ut hos oss på Malevik?
I rollen som lärare hos oss ansvarar du tillsammans med övriga pedagoger för att skapa en stimulerande, glädjefylld och tillåtande lärmiljö såväl för elever som för vuxna. Samarbete med andra kollegor är avgörande för att du skall lyckas i vår vardag. Du ansvarar också tillsammans med andra för att planera och lägga upp verksamheten mot uppställda mål, samt att vara en del av ett stöttande arbetslag. Du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt.

 

 

Vilka är uppdragets kvalifikationer?
Vi söker dels dig som är legitimerad lärare och/eller dig som är utbildad skolbibliotekarie. Har du flera ämnesbehörigheter är detta meriterande.

 

 

Mer om oss
Fullriggaren Malevik, ligger vackert beläget vid havet i norra delen av Kungsbacka kommun. Enheten är en förskola-skola från 1-16 år med integrerad skolbarnsomsorg. Vi är en skola med mycket goda resultat och motivationen är hög, både bland pedagoger och bland elever. I arbetslagen inspirerar och stödjer pedagogerna varandra, och vi tar ansvar för varandras utveckling genom regelbunden feedback.

 

Medarbetarna har gedigen kompetens och god kunskap om eleverna och styrdokumenten. Läs gärna mer om vår verksamhet, klicka här.

 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

 

 

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Tillträde

12 augusti eller enligt överenskommelse.

 

Löneform

Individuell lönesättning.

 

Sysselsättningsgrad

50-100%

 

Ort

Kungsbacka

 

Län

Hallands län

 

Land

Sverige

 

Referensnummer

2019/388

 

Sista ansökningsdag

2019-06-02

 

Kontakt

rekrytering@kungsbacka.se

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Kungsbacka

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Kungsbacka kommun

Alla jobb hos Kungsbacka kommun

Liknande jobb Malevik söker kollegor