Kumla kommun

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Malmens skola

Är du personen som har lätt för att skapa relationer och bidrar till arbetslaget genom att vara en lagspelare? Kan du genom kreativitet och engagemang skapa delaktighet och intresse för lärande? Är du fritidspedagog eller har annan relevant pedagogisk utbildning? Sök tjänsten som fritidspedagog hos oss på Malmens skola F-6! 

Malmens skola är en kommunal F-6 grundskola som är centralt belägen i Kumla. Malmens skola har under tre år samverkat med Umeå Universitet och Skolverket. Vilket har skapat en bra grund för skolan. Skolan har idag ca 150 elever och en årskull i varje årskurs. Majoriteten av eleverna bor i skolans upptagningsområde. Området och skolan präglas av kulturell och språklig mångfald. På Malmen är personalstyrkan fördelad på lärare, specialpedagog, SVA-lärare, förskollärare, fritidspedagoger, barnskötare och elevassistenter. Malmens skola har tillgång till en komplett Elevhälsa, bestående av rektor, skolsköterska, kurator, specialpedagog och skolpsykolog. 

 

 

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshem/fritidspedagog på Malmens skola kommer du verka för att alla elever ska nå så långt som möjligt. Här arbetar vi individanpassat och har alltid eleven i fokus. Du kommer även ansvara för vår fritidsverksamhet för eleverna 6-11 år, där samarbete och höga ambitioner för fritidsverksamheten står i fokus. Som fritidspedagog är det viktigt att du är en trygg vuxen som arbetar med elevens sociala utveckling där lek/rörelse, musik och fritt skapande är viktiga komponenter. Du kommer även ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare där ni skapar bästa möjliga lärmiljö för eleverna under skoldagen.

 

 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som fritidspedagog hos oss behöver du ha visioner och engagemang för att skapa en meningsfull fritidsverksamhet för barnen. Vi ser att du har en fritidspedagogisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Om du saknar behörighet kan det bli aktuellt med en tidsbegränsad anställning. Meriterande är om du tidigare har arbetat med elever inom fritidsverksamhet, men även har kunskaper inom IKT eller specialpedagogik. 

Du är en positiv, engagerad och flexibel person med förmågan till nytänkande. Du har en god samarbetsförmåga samt ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor. Vi tror därför att du trivs som bäst när du får fokusera på elevernas olika sätt att tänka, lära och förstå, men även se deras individuella behov som en utmaning. 

Sök redan i dag då och bli en del i ett välkomnande team med höga ambitioner! 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Erfarenhet

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. 

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings- och rekryteringsföretag. 

Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har snart 22 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre.

 

 

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 
Antal platser: 1

 

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-07-18

Arbetsgivarens referensnummer: Fll 135/2019

 

 

Upplysningar lämnas av

Angelica Landmark
Rektor
Telefon: 019-588534
E-post: 
angelica.landmark@kumla.se

Albin Bolinder
Biträdande rektor
Telefon: 019-586871
E-post: 
albin.bolinder@kumla.se

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens servicecenter
Facklig företrädare
Telefon: 019-58 80 00

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Kumla

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Kumla kommun

Alla jobb hos Kumla kommun

Liknande jobb Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Malmens skola