Kumla kommun

Fiolpedagog till kulturskolan Kumla

På Kulturskolan i Kumla kommun erbjuds du att arbeta tillsammans med kreativa kollegor i nyrenoverade lokaler och utvecklande miljö! Vi bedriver undervisning för barn och unga från 4 till 19 år i musik (traditionella instrument) och har under senare år tack vare Kulturskolebidrag bl.a. utökat verksamheten mot film, teater, musikproduktion, dans samt bild & form. Vi erbjuder dig att vara med att skapa framtidens Kulturskola, stärkas i din egen utveckling och lärande samt bidra till att ge barn och unga en utbildningsresa fylld med upplevelser, kunskap och musik.

 

 

Arbetsuppgifter:

En av våra fiollärare kommer byta arbetsplats till hösten och vi söker därför dig som vill fortsätta utveckla ämnet fiol, utgöra en del av ett starkt stråkarbetslag och bedriva fortsatt utmärkt undervisning i fiol, altfiol och i våra stråkorkestrar.

Tjänsten innehåller undervisning i fiol och altfiol för barn och ungdomar upp till 19 år. Ensemble och orkesterledning ingår i tjänsten. Arrangering är meriterande. Undervisningen sker i våra lokaler centralt i Kumla.

Tjänstens omfattning är 60%. Tjänstens omfattning kan, vid ev. anställning diskuteras utifrån biinstrument eller erfarenheter av t.ex. el Sistema.

 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller utbildning som kan bedömas likvärdig.

Vem är du?
Som person är du strukturerad, ansvarstagande och kan planera och prioritera i ditt dagliga arbete. Du är kreativ, kan inspirera och motivera eleverna i sin kunskapsutveckling samt känner stort engagemang för deras resa här på Kulturskolan. Du kan skapa lärmiljöer och undervisningsmaterial som utgår från varje individ och hens olika förutsättningar. Kulturskolan har flera orkestrar och ensembler, vilket gör att eleverna redan från början spelar tillsammans med andra i grupp.

På Kulturskolan i Kumla kommun är elevens utveckling och delaktighet i fokus. Vi jobbar ofta tillsammans över ämnesgränser och erbjuder eleverna en rad olika aktiviteter utöver den vanliga undervisningen. Här ställs krav på bred kompetens och god förmåga till samarbete. Du behöver även klara av att projektleda och driva arbetet framåt och se till såväl helhet som detaljer när vi gör större projekt med våra elever. Som medarbetare på Kulturskolan i Kumla kommun förväntas du aktivt bidra till hela verksamhetens arbete, uppdrag och mål.

Vi vill att eleverna ska känna gemenskap och glädje när de är på Kulturskolan, och vi lärare ska känna stolthet och arbetsglädje varje dag.

Intervjuer kan komma att utföras innan ansökningstiden har gått ut, välkommen med din ansökan redan idag!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

 

 

Övrigt:

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings- och rekryteringsföretag.

Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har snart 22 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre.

Vi känner oss stolta över vårat Kumla! För att se lite av det som hände under 2019 klicka här:
https://youtu.be/Ni1A9wtfnq0

 

 

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 60 %
Tillträde: Tillträde 13 augusti eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Tidsbegränsad mellan 13 augusti-28 februari.
Antal platser: 1

 

 

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-07-12

Arbetsgivarens referensnummer: FLL 75/2020

 

 

Upplysningar lämnas av:

Jenny Liljeberg
Kulturskolechef
Telefon: 019-58 85 41


Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens servicecenter
Telefon: 019-58 80 00

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 juli . Arbetsort : Kumla

Kategorier : Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Senaste jobben från Kumla kommun

Alla jobb hos Kumla kommun

Liknande jobb Fiolpedagog till kulturskolan Kumla