Kumla kommun

Engagerad vikarie till Ekeby skola

Om arbetsplatsen

Vi söker nu en engagerad vikarie till Ekeby skola och fritidshem!

 

Ekeby skola präglas av en trygg och tillitsfull kultur där vi värnar om våra elever och varandra. Vårt fokus är på elevernas bästa, och vi samarbetar nära med både vårdnadshavare och kollegor. Vi är alltid öppna för nya idéer och tankar, vilket skapar bra förutsättningar för pedagogisk utveckling. Skolan är belägen i natursköna Ekeby, i utkanten av Kumla, med naturen som vår närmaste granne.

 

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor skapar du en sammanhängande och engagerande dag för eleverna, där du ständigt utmanar dem till lärande. Du blir en del av ett arbetslag med stor frihet att påverka ert arbete efter gruppens och elevernas behov och intressen. Hos oss blir du en viktig del av en skola där fritidshemmet får ta plats och utvecklas. Fritidshemspedagogiken är central under hela skoldagen, främst i undervisningen på fritidshemmet men även under rastaktiviteter. Du kommer att arbeta både som resurs i klassrummet och i undervisningen på fritidshemmet.

 

Kvalifikationer

Du som söker bör ha en relevant utbildning men det är inte ett krav för att vikariera hos oss. Du får ett socialt arbete och det viktigaste för oss är att du har ett intresse av att arbeta med barn och ungas lärande och utveckling.

 

Som person är du trygg i dig själv och för att trivas och göra ett bra jobb på skolan är det viktigt att du har ett flexibelt tänk, har lätt för att bygga relationer och har ett professionellt bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Vikariat

 

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-31

Referensnummer: FLL 62/2024

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Arbetstid:  Dagtid

 

Kontakt

Kontaktperson

Ann Wahlström

Biträdande rektor Ekeby skola

019-58 80 59

ann.wahlstrom@kumla.se 

 

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via kommunens servicecenter

Facklig företrädare

019-58 80 00

 

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställningen kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

 

Har du skyddade personuppgifter? Kontakta HR-avdelningen direkt på telefon 019-588 000 så hjälper vi dig med en säker ansökan.

 

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings- och rekryteringsföretag.

 

Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har drygt 22 500 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2040 innebär Kumla är en trygg, familjevänlig plats där människor känner en samhörighet och ett sammanhang. Den blomstrande och gröna småstaden har bostäder, men även de jobb, den service och det utbud som behövs för en komplett vardag.

 

Vi känner oss stolta över vårt Kumla! För att se lite av det som hände under 2023 klicka här:

https://youtu.be/xaWHncAO8jg?si=eM60O_6E8d9pAk4E

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Kumla

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Kumla kommun

Alla jobb hos Kumla kommun

Liknande jobb Engagerad vikarie till Ekeby skola