Krokoms kommun

Lärare i Matematik/NO åk 7-9 Änge skola

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.

Visionen för våra grundskolor, fritidshem och förskolor lyder ”Krokoms kommuns framgångsrika skolor utmanar och formar framtiden”. Till Nyhedens skola söker vi nu dig som med din kunskap och erfarenhet vill bli en del i detta gemensamma arbete.

Änge skola i ligger nära naturen och har skidspår inpå husknuten. Här finns även badhus och idrottsplats. På skolan går cirka 140 elever i årskurserna 7, 8 och 9.

 

En dag på Änge skola
Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera eleverna i årskurserna 7, 8 och 9 i ämnena Matematik och NO utifrån de kommunala och nationella målen. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans utveckling.

Både matematiken och No-ämnena har sitt ursprung i människans nyfikenhet och behov av att veta mer om sig själv och sin omvärld. Undervisning ska syfta till att eleverna utvecklar sina kunskaper och förstår användningen i vardagen.

Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Inlärning kan ske på många sätt och alla elever är olika och har olika behov.

 

Din kompetens
Lärarutbildning med behörighet och legitimation för årskurserna 7-9 inom Matematik och NO. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.

 

Övrig information
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är 2022-11-30

Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

 

Kontaktperson
Malin Hellqvist

Rektor 7-9

0640 167 44

malin.hellqvist@krokom.se 

Magnus Sidén

Tf rektor 7-9

0640 167 49

magnus.siden@krokom.se 

Fackliga företrädare
Helena Åsemar, Lärarförbundet

0640-168 69, lararforbundet@krokom.lararforbundet.se 

Tomas Eriksson, Lärarnas riksförbund

070-632 48 38, tomas.eriksson@krokom.se 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Krokom

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Krokoms kommun

Alla jobb hos Krokoms kommun

Liknande jobb Lärare i Matematik/NO åk 7-9 Änge skola