Knivsta kommun

Lärare i NO/teknik och matematik åk 5-9 till Adolfsbergsskolan

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?

Välkommen till oss!

 

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

 

Adolfsbergsskolan är en nybyggd kommunal skola som invigdes hösten 2018. Skolan är belägen i Alsike Nord som är ett mycket expansivt område c:a 4 km från Knivsta centrum. Skolan har ca 490 elever i åk 5-9.

 

Vi söker dig som är en engagerad lärare som vill utveckla dina ämnen tillsammans med elever och kollegor.

Som personal på Adolfsbergsskolan förväntas du vara en positiv förebild som kan utöva personligt ledarskap. Du är öppen för nya utmaningar samt är lösningsfokuserad. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt bidrar till ett tillåtande klimat. Du tar också ansvar för att skapa goda och hållbara relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

 

Arbetsuppgifter

Du är utbildad lärare i NO/teknik och matematik med ett stort engagemang för dina ämnen. Din undervisning kommer huvudsakligen vara i åk 7-9 men även i åk 5-6. Du är en inspiratör och skapar en trygg atmosfär samt är förtrogen med formativ bedömning och kollegialt lärande. Du kommer även att vara mentor i en av våra klasser.

 

 

Kvalifikationer

Grundläggande krav är att du innehar lärarlegitimation med behörighet att undervisa i NO-ämnena och matematik.

 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

 

Ansökan

Ansök senast: 1 december 2020

Ange referens: A945630

 

Kontaktpersoner

Pia Smårs, rektor

018-34 72 71

pia.smars@knivsta.se

 

Veronica Gussarvius,

018-347267

veronica.gussarvius@knivsta.se

 

 

Övrig information

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på

0771-693 693.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 december . Arbetsort : Knivsta

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Knivsta kommun

Alla jobb hos Knivsta kommun

Liknande jobb Lärare i NO/teknik och matematik åk 5-9 till Adolfsbergsskolan