Karlskrona kommun

Grundskolelärare till Saltöskolan

Saltöskolan är en lagom stor skola med perfekt läge i utkanten av stadskärnan i Karlskrona. Skolan har ca 160 elever och på fritids är ca 100 elever inskrivna. Vi har närhet till hav, skog och stad.

 

Vårt mål på Saltöskolan är att skapa trygga, harmoniska och utåtriktade elever med goda kunskaper och att varje dag ska ge arbetsglädje och utmaningar till både elever och personal. Vår vision är att Saltöskolan ska vara En skola att längta till. Vi arbetar fokuserat med vår värdegrund som är: trygghet, ansvar, glädje, utveckling och respekt. Hos oss är digitala verktyg en självklarhet i det dagliga pedagogiska arbetet. Vision, målsättning och värdegrundsord gäller för både elever och personal. På Saltöskolan blir du del i en liten och engagerad skola som med stort hjärta och med ramar och kramar jobbar för att skapa en härlig plats att utvecklas på. Kika gärna in på vår blogg för att få lite insyn i vår verksamhet: Saltöskolan

 

Vi söker dig som vill arbeta på en skola där det finns en självklar förväntning på hög leverans på dig i ditt läraruppdrag. Du är engagerad och målmedveten i din lärarroll och har hjärtat på rätta stället. Du är trygg i din ledarroll, skicklig på att skapa ett tryggt klassrumsklimat och har erfarenhet av att arbeta med NPF-elever. Vi ser gärna att du är digitalt kunnig och har ett differentierat upplägg på din undervisning. För oss är det viktigt att du arbetar med genomtänkta pedagogiska planeringar och värderar tidiga insatser och grundläggande kunskaper. Du kommer att spela en nyckelroll i att bygga starka relationer och bidra till en gemensam hög standard på vår skola. På mellanstadiet hos oss arbetar man som klasslärare och undervisar i svenska, matematik, engelska, bild, SO-ämnena, NO-ämnena och teknik. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurs 4-6 eller för åk 1-6 samt att du är ämnesbehörig i flertalet av efterfrågade ämnen. Du är väl insatt i styrdokument, pedagogiska planeringar och bedömningsarbete. Vi har höga krav på bemötande- och handlingskompetens samt ser vikten av relationellt lärande.  Stor vikt kommer att läggas vid Din personliga lämplighet.

 

Anställningen

Sysselsättningsform: Tillsvidare

Provanställning kan komma att tillämpas

Sysselsättningsgrad: 100 %.

Tillträde till tjänst: 09/08 2024 eller enligt överenskommelse

 

Registerkontroll kommer föregå beslut om anställning

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 31/7 2024.

Rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Kontaktperson

Lisa Havling, Rektor, 0709-30 38 88

 

Facklig företrädare

Carina Svensson, Sveriges lärare, 0455-30 48 69 

 

Förmåner

I Karlskrona kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av de förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, friskvårdsbidrag, möjligheten att gratis simma i någon av kommunens simhallar och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Karlskrona

Kategorier : Grundskollärare


Senaste jobben från Karlskrona kommun

Alla jobb hos Karlskrona kommun

Liknande jobb Grundskolelärare till Saltöskolan