Karlskoga kommun

Vårdlärare till Vuxnas lärande

Om arbetsplatsen

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. 

 

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

 

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

 

 

I Karlskoga och Degerfors kommuner finns en gemensam gymnasieförvaltning. 

 

Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten. 

 

Vuxnas lärande omfattar både kommunal vuxenutbildning på grund- och gymnasienivå, vård- och omsorgsutbildning, svenska för invandrare samt Lärcentrum. Vi samarbetar med universiteten i både Karlstad och Örebro, framför allt när det gäller deras lärarutbildningar och lärarstuderande är ett vardagligt inslag i skolverksamheten.

 

 

Arbetsuppgifter

Förekommande uppgifter som Vårdlärare med inriktning mot äldreomsorg, funktionshinderområdet samt psykiatri inom Vård- och omsorgsutbildningen. 

 

Kontakter med kommunens och Region Örebro läns arbetsgivare för lärande i arbetet samt samverkan inom vård- och omsorgscollege förekommer. 

 

Är du nyfiken, framåt och söker meningsfulla utmaningar så ska du söka till oss på Vuxnas lärande. Förutom att du får vara med och skapa nya vägar för lärande tillsammans med erfarna och skickliga kollegor får du semestertjänst med 38,5-timmars vecka. Vi arbetar givetvis i lärarlag där vi som pedagoger ständigt lär av varandra, allt för elevens bästa. Vi är övertygade om att vår vård och omsorgsutbildningen för vuxna, som sträcker sig över två år för den studerande, ger mycket goda förutsättningar för bra undervisning och lärande.

 

 

Kvalifikationer

Behörig vård-omsorgslärare på gymnasial nivå. Sjuksköterskeexamen är önskvärd. 

 

Erfarenhet inom funktionshinderområdet, äldreomsorg och psykiatri är meriterande. Övriga yrkeskategorier som exempelvis beteendevetare, socionom eller enhetschef inom beskrivna områden kan även beaktas. 

 

Du är prestigelös och vill samarbeta med dina kollegor kring eleverna. Du utgår från en helhetssyn kring elevernas studiesituation och du möter varje elev med respekt och öppenhet inför deras individuella behov av stöd. Vi söker dig som tycker det är inspirerande och roligt att med vilja, målmedvetenhet och engagemang genom lagarbete utveckla och forma vård- och omsorgsutbildningen i en ständigt föränderlig samtid. 

 

Stor vikt läggs på personlig lämplighet

 

 

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Tillsvidare.

 

 

Ansökan

Referensnummer:   A850073

 

 

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.

Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

 

Vill du veta var vi finns? 

Se arbetsplatsen på karta här.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-02-24

 

Arbetsplats

Örebro län

 

Kommun

Karlskoga

 

Yrkeskategori

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

 

Antal tjänster

1

 

Läs mer

Här kan du läsa mer om oss

 

 

Kontaktperson

Lars Weman

Rektor 0586-617 93 

 

 

Fackliga företrädare

LR, Eje Johansson

070-416 23 76 

 

Lärarförbundet

0586-621 68 

lararforbundet@karlskoga.lararforbundet.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 


Senaste jobben från Karlskoga kommun

Alla jobb hos Karlskoga kommun

Liknande jobb Vårdlärare till Vuxnas lärande